Brevetkalender 2018

Brevet'er i 2018

Datoerne for næste års danske brevet'er kan I se i oversigten, som I finder nederst på denne side. Brevet'erne bliver ikke lagt i kalenderen lige med det samme, da vi for tiden overvejer om vi skal fortsætte som hidtil eller om vi skal gå nye veje.

Leif Bagger har overtaget opgaven med at arrangere brevet'er fra København fra Alex, så start i Københavnsområdet bliver fremover fra Hillerød - det får I mere at vide om, når brevet'erne er lagt i kalenderen.

Ud over de danske brevet'er er der også Fleche Nordique, der finder sted i Pinsen, 19. - 20. maj 2018. Husk, at der også er mulighed for at køre fleche i Frankrig (i Provence i Påsken) og i Tyskland.

Til Paris-Brest-Paris 2019 vil der lige som i 2015 være tidlig tilmelding for dem, der har kørt en brevet i 2018 - jo længere den længste brevet, du har kørt er, jo tidligere kan du tilmelde dig.  Til gengæld giver det ikke 'ekstra point' i forhold til tilmeldingen, at du har kørt mange brevet'er - men det er jo god træning og hyggelige timer på landevejen smiley  Hvis du planlægger at deltage i PBP 2019, så kør den længste brevet, du kan overkomme i 2018 - om ikke andet, så i det mindste en 200 km.

 

Vi ses på landevejen i 2018!

Med stor cykelhilsen
Arrangører og bestyrelse

Vedhæftede Filer: