Spørgsmål/svar vedr. §7 i reglerne

Spørgsmål svar vedr. § 7 i reglerne.

 

 

§7 Hver enkelt deltager skal klare sig selv. Følgebiler og support af enhver slags er forbudt på ruten.  Personlig support er kun tilladt på kontrolstederne. Enhver overtrædelse af disse regler fører til diskvalifikation.

 

 1. Må man købe mad og drikke undervejs?
  Ja!
   
 2. Må man få hjælp af de andre deltagere?
  Ja!
   
 3. Må man lade en cykelsmed reparere cyklen under breveten?
  Ja
   
 4. Må ægtefælle, kæreste og børn stå langs ruten og heppe?
  Meget gerne – vi har brug for al den opmuntring, vi kan få.
   
 5. Må de også dele kaffe og kage ud?
  Ja – det betragtes ikke som hjælp, men som et muntert indslag i brevet’en.
   
 6. Må jeg modtage hjælp og mad fra følgebil på kontrolstederne?
  Ja – men vi opfordrer til at det kun sker undtagelsesvist og at følgebilen ikke kører med hele vejen.  Hvis følgebilen har kaffe eller kage med, er det meget velkomment – især hvis der er nok til alle.
   
 7. Må jeg få en reservecykel på næste kontrolsted?
  Ja
   
 8. Må jeg stemple et andet sted, end det, der står på kontrolkortet?
  Som udgangspunkt skal du stemple på det foreskrevne sted.  Hvis du har været på det angivne kontrolsted og det ikke var muligt at stemple der, fx fordi du kom frem efter forretningen var lukket, skal du finde et andet egnet sted at stemple i nærheden.

  Hvis der på kontrolkortet ikke er angivet et specifikt sted som kontrolsted, men kun en by eller en stedbetegnelse, kan du selv vælge hvor i byen eller stedet, du vil stemple.
   
 9. Hvad gør jeg, hvis den tankstation, der er kontrolsted, er lukket når jeg når frem?
  Du kan finde en anden forretning, cafe, tankstation eller lignende og pænt bede dem om de vil stemple og skrive tidspunkt i dit kontrolkort.  Eller du kan bede en forbipasserende skrive sit navn og telefonnummer samt tiden i dit kontrolkort – telefonnummeret skal bruges, hvis arrangøren ønsker at kontrollere oplysningerne.

  Endelig kan du finde en pengeautomat, en benzinautomat eller tilsvarende og få en bon med oplysning om tid og sted. I kontrolkortet skriver du, at du har fået en bon og bonen afleverer du sammen med kontrolkortet, når du kommer i mål.  Man kan ofte få en bon ved at stikke sit sygesikringsbevis eller andet kort med magnetstribe ind i automaten.

 

 

25. november 2008