Godt Nytår!

Godt Nytår og velkommen til den nye hjemmeside

Godt Nytår!

Jeg håber I alle er kommet godt ind i det nye år og at I er i stand til at holde humøret højt selv om vejret ikke er så cykel-venligt.

Velkommen til vores nye hjemmeside som Henrik, vores webmaster, har arbejdet hårdt på at få op at køre så den er klar til den nye sæson. Der mangler stadig lidt inden alt er på plads, så I må bære over med os i den kommende tid.  Vi prioriterer at få de vigtigste ting op at køre først  og så tager vi det mindre kritiske senere.

Der er flere fordele for medlemmerne ved den nye hjemmeside - bl.a. kan I fremover selv rette jeres adresse, telefonnummer mv.  - og arrangørerne kommer også til at opleve en række fordele - bl.a. bliver det muligt at lægge rutebeskrivelse, kort mv. ind under den enkelte brevet.   Men vi skal allesammen lige lære at bruge den, så I må også her bære over med os, hvis vi begår nogle fejl ind i mellem eller hvis der går lidt tid inden vi har fundet ud af at bruge den fulde funktionalitet.

Der er fortsat et forum, som alle medlemmer kan skrive i. Brug det hvis du har spørgsmål eller kommentarer - gerne i stedet for at maile direkte til mig.  Måske er der et andet medlem, der kender svaret på dit spørgsmål og så får både du og andre (for der er sikkert andre, der har det samme spørgsmål) svar hurtigere end hvis det skal ind over min mail-boks.

Årets cykelmæssige højdepunkt bliver uden tvivl PBP 2011.  Et af de spørgsmål mange stiller, er hvor mange pladser vi får til PBP.  Det får vi først officielt at vide d. 16. januar (eller deromkring), men allerede nu har vi fået en uofficiel melding om at vi får 182 pladser.

PBP-organisationen ved endnu ikke hvor mange cykelryttere, de får lov at sende på vejene af de franske myndigheder og de ved heller ikke hvor mange, de kan finde sovepladser til i Loudeac (maks 6.300).  Så indtil videre arbejder de ud fra et maks antal deltagere på 6.000 selv om de håber at kunne øge dette antal.  Baseret på 6.000 deltager får Danmark altså 182 pladser, hvilket svarer til det antal, vi havde til start i PBP 2007.  Hvis det totale antal ryttere til PBP bliver sat op fra de 6.000, vil Danmarks antal pladser også stige. 

Ranglisten vil snart blive offentliggjort - måske er den det allerede inden du får dit login til den nye hjemmeside - så følg godt med på hjemmesiden.

I ønskes alle en god og oplevelsesrig cykelsæson 2011.

Jan Buschardt