Klubben

Artikler omhandlene klubben

LEL 2017 - Christian Rasmussen

Christian Rasmussen har skrevet denne beretning fra LEL 2017, der bød på typisk engelsk vejr.

Vedhæftede Filer: 

Internationale brevetresultater 1989-2016

 
Les Randonneurs Mondiaux (LRM) er en forening af løbsarrangører i hele verden, der arrangerer de lange breveter på mindst 1200 km. LRM har for nylig lanceret en samlet oversigt over deltagere i de lange breveter tilbage fra 1989 (eksl. PBP) . Det er et fascinerende overblik, hvor man bl.a.

Midtjysk brevetfest i Bededagsferien

I Bededagsferien den 12.-14. maj inviterer Lars og Claus fra ARD Midtjylland til veritabel brevetfest med start i Brande. Fredag den 12. maj er der mulighed for at køre 200, 300, 400 eller 600 km. Udvalget er det samme om lørdagen, mens man søndag kan vælge 200 eller 300 km.
 
De 200 km om lørdagen er én af de særlige intro-breveter, der er lavet særligt for at byde nye og potentielt nye medlemmer særligt velkommen.

ARD på Strava

 
Inspireret af blandt andet vores klub-kolleger i Storbritannien og Schweiz har ARD nu fået en klub-side på Strava. Her kan klubbens medlemmer, potentielle medlemmer og andre interesserede dele interessen for langdistance-cykling. Du finder siden her. Hvis du allerede har en profil på Strava, skal du blot finde klubben, anmode om medlemskab og snart er du i gang.

Permanente 2016

 
 
Kære alle
 
Nu er den egentlige brevetsæson ved at være slut for mange af os. Vi har måske kørt en superrandonneurserie og har planer om at køre en 1000 km - måske en længere et sted i udlandet. God fornøjelse med det!
 
Men der er også mulighed for at køre de permanente breveter i vores egen "baghave". Det vil bestyrelsen gerne minde om.
 
Her fra den 1.

Referat fra generalforsamling 30.01.2016

Kære alle

Hermed udsendes referatet fra årets ordinære generalforsamling, der blev holdt på Restaurant den Grimme Ælling i Odense.

46 var mødt frem. Som så mange gang før var det hyggeligt møde, hvor det faglige omkring klubbens gøremål blev afviket i god stemning og krydret med historierne fra landevejen. I år selvfølgelig med særlig vægt på oplevelser fra Paris-Brest-Paris.

Nu ser vi frem til mange nye oplevelser på landevejen. Flechen er jo ikke så langt væk. En tur, som mange har deltaget i med stor fornøjelse og sikkert vil gøre igen.

Udenlandske udmærkelser

De udenlandske udmærkelser, der nævnes her, uddeles af vores franske moderklub ACP. Alle andre medaljer end de almindelige løbsmedaljer uddeles efter ansøgning. 

Danske udmærkelser

De danske udmærkelser blev indført på generalforsamlingen i 2006. De danske udmærkelser tildeles af ARD, efter ansøgning, til medlemmer, der opfylder kriterierne.

Randonneur 10.000

 
For at markere halvtredsårsjubilæet for Randonneur 5000 udmærkelsen har ACP lanceret en udmærkelse for den dobbelte distance:  En Randonneur 10000.
 
Denne udmærkelse, bestående af et nummeret diplom og en medalje med indgravet navn og årstal, har man mulighed for at opnå, hvis man inden for seks år kører bl.a.:
 
2 hele brevetserier (200, 300, 400, 600 og 1000 km)
Paris–Brest–Paris

Randonneur 5.000

I 1961 indstiftede ACP en udmærkelse for randonneurs som har gennemført 5000 km i RM brevets.
 
For at det ikke skal være alt for let, skal følgende betingelser opfyldes:
Man skal, indenfor en 4-årig periode, have gennemført:
 
En fuld RM brevet serie (200,300,400,600 og 1000km)
Et Paris-Brest-Paris
En Flèche (Velocio eller Nor
Udgiv indhold