Generelt

Ekstra bestilling af de nye kortærmet trøjer

 

Kære randonneur

Bestyrelsen har besluttet at i kan bestille de nye trøjer til levring ca. midt i april. Mindt 10 stk. så bliver der bestilt den første marts så skynd jer hvis i vil have en eller flere.

De har samme størrelse som de gamle. Bestilles hos Leif, sekretar@audax-club.dk

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen.

 

Referat af generalforsamlingen

Nedenfor kan I se referatet fra generalforsamlingen 2018.

Vedhæftede Filer: 

Mindeord over Svend Johannesen

Det er med beklagelse, at vi har modtaget meddelelsen om at Svend Johannesen er død d. 2. december 2017 i en alder af 70 år.

Svend har været knyttet til ARD siden han gennemførte sit første PBP i 1991. Siden blev det til deltagelse i yderligere 5 PBP, som alle blev gennemført.

Svend var en højt respekteret randonneur, der nok mente, at udstyret skulle være i orden, men ellers ikke gik op i om det var det nyeste og smarteste. Og cykle kunne han: Hans PBP-tider blev bedre og bedre for hver gang han deltog, så det sidste gennemførte PBP i 2011 blev klaret på 59½ time.

Generalforsamling 2018

Hermed indkaldes til generalforsamling lørdag d. 10. februar 2018. 

Bemærk, at generalforsamlingen afholdes i Fredericia!

Du kan se dagsordenen ved at klikke på linket nedenfor.

 

Vi håber, at tilmeldingen til generalforsamlingen kan ske gennem vores nye hjemmeside, som vi regner med bliver sat i kraft lige omkring Nytår. 

Hvis hjemmesiden mod forventning ikke kommer op at køre til Nytår, kan tilmelding ske til vores sekretær, Leif, på lhbagger@adr.dk

 

Vedhæftede Filer: 

Resultater af spørgeundersøgelse

Bestyrelsen besluttede i foråret, at gennemføre en spørgeundersøgelse blandt nye ryttere for at undersøge tilfredsheden med den modtagelse, de har fået,og for at se om der er noget, vi kan gøre bedre.

Vi valgte at spørge alle, der i årene 2014-16 har deltaget i en brevet for første gang. Endvidere blev nye ryttere i 2017 inkluderet i undersøgelsen.  De fik alle et spørgeskema med 10 spørgsmål, som der heldigvis var mange, der tog sig tid til at svare på.

Nedenfor kan du hente en rapport over de svar, der er afgivet. 

 

Vedhæftede Filer: 

Efterårsudsendelse

Efterårsudsendelsen, der bl.a. indeholder information om

  • PBP 2019
  • klubbens nye hjemmeside
  • Fleche Nordique, i Pinsen 2018
  • vores 25 års jubilæum

 er sendt pr. mail til medlemmerne. Du kan også se den ved at klikke på pdf-filen nedenfor. Har du ikke modtaget en mail med efterårsudsendelsen er du enten ikke medlem eller også har du ikke registreret din korrekte mailadresse på vores hjemmeside.

 

Vedhæftede Filer: 

Bestilling af tøj

Nu er det tid til at bestille tøj.  Og der er nyt på hylderne!

Vi har på manges opfordring fået lavet en kortærmet trøje, hvor der ikke står "Paris-Brest-Paris" på forsiden, men "Audax Randonneurs Danemark". Så nu kan du selv vælge om du vil køre med den ene eller den anden trøje.  Du kan se den nye trøje ved at hente filen i linket nederst på siden.

Trøjerne koster 340 kr.

Vedhæftede Filer: 

Brevetkalender 2018

Datoerne for næste års danske brevet'er kan I se i oversigten, som I finder nederst på denne side. Brevet'erne bliver ikke lagt i kalenderen lige med det samme, da vi for tiden overvejer om vi skal fortsætte som hidtil eller om vi skal gå nye veje.

Leif Bagger har overtaget opgaven med at arrangere brevet'er fra København fra Alex, så start i Københavnsområdet bliver fremover fra Hillerød - det får I mere at vide om, når brevet'erne er lagt i kalenderen.

Vedhæftede Filer: 

25 års jubilæum

ARD har 25 års jubilæum i 2020.

Klubben blev stiftet d. 19. januar 1995. Det skal fejres og derfor efterlyser vi en håndfuld festlige personer, der har lyst til at deltage i jubilæumsudvalget.

Herentals-Cosne s/Loire-Herentals 2017

Claus Hviid Christensen har skrevet en beretning om sin deltagelse i årets Herentals-Cosne s/Loire-Herental; 1200 km gennem Belgien og det nordlige Frankrig. Find beretningen nedenfor.

 
Vedhæftede Filer: 
Udgiv indhold