Generelt

Resultater af spørgeundersøgelse

Bestyrelsen besluttede i foråret, at gennemføre en spørgeundersøgelse blandt nye ryttere for at undersøge tilfredsheden med den modtagelse, de har fået,og for at se om der er noget, vi kan gøre bedre.

Vi valgte at spørge alle, der i årene 2014-16 har deltaget i en brevet for første gang. Endvidere blev nye ryttere i 2017 inkluderet i undersøgelsen.  De fik alle et spørgeskema med 10 spørgsmål, som der heldigvis var mange, der tog sig tid til at svare på.

Nedenfor kan du hente en rapport over de svar, der er afgivet. 

 

Vedhæftede Filer: 

Efterårsudsendelse

Efterårsudsendelsen, der bl.a. indeholder information om

  • PBP 2019
  • klubbens nye hjemmeside
  • Fleche Nordique, i Pinsen 2018
  • vores 25 års jubilæum

 er sendt pr. mail til medlemmerne. Du kan også se den ved at klikke på pdf-filen nedenfor. Har du ikke modtaget en mail med efterårsudsendelsen er du enten ikke medlem eller også har du ikke registreret din korrekte mailadresse på vores hjemmeside.

 

Vedhæftede Filer: 

Bestilling af tøj

Nu er det tid til at bestille tøj.  Og der er nyt på hylderne!

Vi har på manges opfordring fået lavet en kortærmet trøje, hvor der ikke står "Paris-Brest-Paris" på forsiden, men "Audax Randonneurs Danemark". Så nu kan du selv vælge om du vil køre med den ene eller den anden trøje.  Du kan se den nye trøje ved at hente filen i linket nederst på siden.

Trøjerne koster 340 kr.

Vedhæftede Filer: 

Brevetkalender 2018

Datoerne for næste års danske brevet'er kan I se i oversigten, som I finder nederst på denne side. Brevet'erne bliver ikke lagt i kalenderen lige med det samme, da vi for tiden overvejer om vi skal fortsætte som hidtil eller om vi skal gå nye veje.

Leif Bagger har overtaget opgaven med at arrangere brevet'er fra København fra Alex, så start i Københavnsområdet bliver fremover fra Hillerød - det får I mere at vide om, når brevet'erne er lagt i kalenderen.

Vedhæftede Filer: 

25 års jubilæum

ARD har 25 års jubilæum i 2020.

Klubben blev stiftet d. 19. januar 1995. Det skal fejres og derfor efterlyser vi en håndfuld festlige personer, der har lyst til at deltage i jubilæumsudvalget.

Herentals-Cosne s/Loire-Herentals 2017

Claus Hviid Christensen har skrevet en beretning om sin deltagelse i årets Herentals-Cosne s/Loire-Herental; 1200 km gennem Belgien og det nordlige Frankrig. Find beretningen nedenfor.

 
Vedhæftede Filer: 

Så er hjemmesiden igen tilgængelig

Som mange har opdaget, har hjemmesiden ikke været tilgængelig i de seneste dage.  Nu er den igen oppe - og bestyrelsen vil gøre hvad den kan for at det ikke gentager sig. 

Vi beklager de gener det har givet og håber at I alle har fundet ud af melde jer til de brevet'er, I gerne ville køre.

/Jan

 

Køb af tøj

Af praktiske årsager er det blevet besluttet, at at tøj fremover kun kan bestilles til faste terminer – i første omgang forsøger vi os med april og september, så man kan bestille inden sæsonen når man ser man mangler tøj og efter sæsonen, når man stadig kan huske hvad man mangler.

Referat fra generalforsamlingen

Endelig dagsorden for generalforsamlingen 2017

 
Dagsorden GF 2017

 

Der er indkommet et enkelt forslag fra bestyrelsen til dagsordenen for  generalforsamlingen lørdag d. 28. januar. Du kan se forslaget i den dagsorden, som du kan kan hente via linket nedenfor.

Husk at melde dig til via kalenderen, så der er plads til alle!

 

Vi ses til generalforsamlingen!

Jan

 

Vedhæftede Filer: 
Udgiv indhold