PBP

PBP-medaljer, DVD mm

Efter planen skulle PBP-medaljer, resultatliste, de homologerede kontrolkort og DVD have været sendt fra arrangørerne i disse dage. Men da DVDen desværre er blevet forsinket, går der lidt tid endnu, inden medaljerne lander i postkassen - så I må væbne jer med tålmodighed.  Til gengæld skulle DVDen være rigtig god, lyder rygtet.

Tysk PBP-film

Claus Czycholl, der er tysk arrangør og en meget erfaren randonneur, har sendt dette link til en tysk film fra dette års PBP.  Det er en fin lille film på knap 30 minutter, der følger 3 forskellige randonneurers PBP. Den er sikkert bedst for dem, der kan forstå alt det tyske, men selv for os andre er der mange fine stemningsbilleder og gensyn fra ruten.  Det er bemærkelseværdigt, hvor let genkendelige de danske trøjer er!

Se den og genoplev PBP!

Følg din rytter!

Du har måske allerede set det, men her

http://suivi.paris-brest-paris.org/index.php

kan man følge deltagerne i PBP. Lige for tiden er siden på Fransk, men der kommer sikkert en engelsk version inden starten. 

Kender man løbsnummeret (cykelnummeret), kan man slå deltageren op direkte.  Ellers kan man søge på hans eller hendes efternavn og derefter indtaste det løbsnummer, der kommer frem. 

 

Husk pas

Husk at tage pas og kvitteringen for din tilmelding med til indskrivningen (check-in) i Paris.  Som der står i de papirer, deltagerne har modtaget, er der sikkerhedskontrol inden man kan komme ind til cykelkontrollen og ind til indskrivningen. 

Startnumre til PBP

Der er flere, der har spurgt om hvornår startnumrene til PBP udsendes.  På PBPs hjemmeside skriver arrangørerne, at numrene udsendes i uge 26 eller 27 - dvs. i den uge, vi går ind i, eller i ugen efter.

 

Sammen med startnumrene får du en række papirer - bl.a. den formelle accept af at du er tilmeldt. 

Denne accept SKAL du medbringe til Paris - sådan som det fremgår af papirerne.

 

Endelig tilmelding til PBP 2015

1.6.2015: Vejledningen er opdateret så den nu passer med 2015-tilmeldingen.

 

28.5.2015: Resultatlisten kan nu findes nederst på siden.

 

Endelig tilmelding

Søndag d. 31. maj åbner den endelige tilmelding til PBP. Du kan lave den endelige tilmelding når du har gennemført 3 af de 4 kvalifikationsbrevet'er, men den endelige bekræftelse på din deltagelse modtager du først, når du har registreret alle 4 brevet'er.

Forhåndstilmelding til PBP

Opdatering 27-4-2015: Jeg er blevet gjort opmærksom på at det nogen gange kan tage lidt tid inden forhåndstilmeldingen er godkendt (men det kan også gå lynhurtigt). Indtil godkendelsen kan man ændre i sine data i forhåndstilmeldingen.

---------------------------------------------------------------------------------------------

 

Opdatering 26-4-2015: Så er forhåndsregistreringen gået i gang.  Jeg har opdateret vejledningen i forhåndstilmelding, så den svarer til det man ser på skærmen i år.

Køretider til PBP

På generalforsamlingen i februar måned blev der fortalt om Paris-Brest-Paris, forberedelse til og gennemførelse af denne tur.

Vi så bl.a. en tabel over sammenhængen mellem tider brugt til en 400 km brevet og tid brugt til at gennemføre PBP 2011. Leif Bagger har nu lavet en tilsvarende tabel kun for danske breveter, som du kan læse ved at trykke på linket nedenfor.

 

En stor tak til Leif for at have lavet et grundigt stykke arbejde - måske kan vi andre blive lidt mere realistiske omkring hvor lang tid, vi tror det vil tage at gennemføre PBP 2015.

 

Vedhæftede Filer: 

Bliver der plads til alle til PBP??

Jeg har spurgt arrangørerne om hvordan de vurderer chancen for at få en plads til PBP 2015.  Svaret er, at der er 6.300 mod 5.300 deltagere i 2011. Arrangørerne vil blive meget overraskede, hvis grænsen på 6.300 nås, så de forventer, at der bliver plads til alle. 

Jeg vil stadig råde alle til at melde sig til så hurtigt som de kan - afhængigt af hvor lang en brevet, de har kørt i 2014 - men alle, der ikke har kørt i 2014 har altså også en rigtigt god chance for at få et startnummer, hvis de kører kvalifikationsserien, sådan som alle jo skal.

 

PBP starter søndag d. 16. august!

Så er der kommet besked fra Frankrig om at myndighederne efter en del tovtrækkeri har givet tilladelse til at PBP kan starte søndag d. 16. august 2015 - som oprindeligt planlagt.

Det er muligt, at starttiderne bliver ændret lidt - det vil jeg orientere om så snart jeg ved noget.

 

I ønskes alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår!

/Jan

 

 

Udgiv indhold