Standard

Normal artikel. benytet si de fleste tilfælde

Så er hjemmesiden igen tilgængelig

Som mange har opdaget, har hjemmesiden ikke været tilgængelig i de seneste dage.  Nu er den igen oppe - og bestyrelsen vil gøre hvad den kan for at det ikke gentager sig. 

Vi beklager de gener det har givet og håber at I alle har fundet ud af melde jer til de brevet'er, I gerne ville køre.

/Jan

 

Internationale brevetresultater 1989-2016

 
Les Randonneurs Mondiaux (LRM) er en forening af løbsarrangører i hele verden, der arrangerer de lange breveter på mindst 1200 km. LRM har for nylig lanceret en samlet oversigt over deltagere i de lange breveter tilbage fra 1989 (eksl. PBP) . Det er et fascinerende overblik, hvor man bl.a.

Midtjysk brevetfest i Bededagsferien

I Bededagsferien den 12.-14. maj inviterer Lars og Claus fra ARD Midtjylland til veritabel brevetfest med start i Brande. Fredag den 12. maj er der mulighed for at køre 200, 300, 400 eller 600 km. Udvalget er det samme om lørdagen, mens man søndag kan vælge 200 eller 300 km.
 
De 200 km om lørdagen er én af de særlige intro-breveter, der er lavet særligt for at byde nye og potentielt nye medlemmer særligt velkommen.

ARD på Strava

 
Inspireret af blandt andet vores klub-kolleger i Storbritannien og Schweiz har ARD nu fået en klub-side på Strava. Her kan klubbens medlemmer, potentielle medlemmer og andre interesserede dele interessen for langdistance-cykling. Du finder siden her. Hvis du allerede har en profil på Strava, skal du blot finde klubben, anmode om medlemskab og snart er du i gang.

Køb af tøj

Af praktiske årsager er det blevet besluttet, at at tøj fremover kun kan bestilles til faste terminer – i første omgang forsøger vi os med april og september, så man kan bestille inden sæsonen når man ser man mangler tøj og efter sæsonen, når man stadig kan huske hvad man mangler.

Referat fra generalforsamlingen

Endelig dagsorden for generalforsamlingen 2017

 
Dagsorden GF 2017

 

Der er indkommet et enkelt forslag fra bestyrelsen til dagsordenen for  generalforsamlingen lørdag d. 28. januar. Du kan se forslaget i den dagsorden, som du kan kan hente via linket nedenfor.

Husk at melde dig til via kalenderen, så der er plads til alle!

 

Vi ses til generalforsamlingen!

Jan

 

Vedhæftede Filer: 

Kontingent

Så er det på tide at betale kontingentet for 2017.

 

Kontingentet for 2017 er 150 kr., der skal indbetales på klubbens konto:

 reg. nr. 1551 konto nr. 5020786

Det kan du læse mere om under 'Kontingent' på forsiden af vores hjemmeside: http://www.audax-club.dk/node/783

 

Efterårsudsendelse 2016

Efterårsudsendelsen, der bl.a. indeholder indkaldelse til generalforsamlingen, er sendt pr. mail til medlemmerne. Du kan også se den ved at klikke på pdf-filen nedenfor. 

 

Bemærk, at generalforsamlingen afholdes lørdag d. 28. januar 2017.

 

Go' læselyst!

 

/Jan Buschardt

Vedhæftede Filer: 

Intro-brevet

Bestyrelsen og arrangørerne vil gerne gøre det lettere for nye ryttere at komme i gang med at cykle brevet’er.  Derfor har vi i foråret arrangeret en række ’Intro-brevet’er’, hvor nye kan få hjælp, vejledning og moralsk opbakning til at gennemføre en 200 km eller en 300 km. 

Klubben sikrer at der er erfarne randonneurer, der kan tage godt i mod nye ryttere, vise dem til rette og følges med dem, så de kommer godt ud og hjem. 

Vedhæftede Filer: 
Udgiv indhold