Standard

Normal artikel. benytet si de fleste tilfælde

Generalforsamling 2018

Hermed indkaldes til generalforsamling lørdag d. 10. februar 2018. 

Bemærk, at generalforsamlingen afholdes i Fredericia!

Du kan se dagsordenen ved at klikke på linket nedenfor.

 

Vi håber, at tilmeldingen til generalforsamlingen kan ske gennem vores nye hjemmeside, som vi regner med bliver sat i kraft lige omkring Nytår. 

Hvis hjemmesiden mod forventning ikke kommer op at køre til Nytår, kan tilmelding ske til vores sekretær, Leif, på lhbagger@adr.dk

 

Vedhæftede Filer: 

Resultater af spørgeundersøgelse

Bestyrelsen besluttede i foråret, at gennemføre en spørgeundersøgelse blandt nye ryttere for at undersøge tilfredsheden med den modtagelse, de har fået,og for at se om der er noget, vi kan gøre bedre.

Vi valgte at spørge alle, der i årene 2014-16 har deltaget i en brevet for første gang. Endvidere blev nye ryttere i 2017 inkluderet i undersøgelsen.  De fik alle et spørgeskema med 10 spørgsmål, som der heldigvis var mange, der tog sig tid til at svare på.

Nedenfor kan du hente en rapport over de svar, der er afgivet. 

 

Vedhæftede Filer: 

Efterårsudsendelse

Efterårsudsendelsen, der bl.a. indeholder information om

  • PBP 2019
  • klubbens nye hjemmeside
  • Fleche Nordique, i Pinsen 2018
  • vores 25 års jubilæum

 er sendt pr. mail til medlemmerne. Du kan også se den ved at klikke på pdf-filen nedenfor. Har du ikke modtaget en mail med efterårsudsendelsen er du enten ikke medlem eller også har du ikke registreret din korrekte mailadresse på vores hjemmeside.

 

Vedhæftede Filer: 

Bestilling af tøj

Nu er det tid til at bestille tøj.  Og der er nyt på hylderne!

Vi har på manges opfordring fået lavet en kortærmet trøje, hvor der ikke står "Paris-Brest-Paris" på forsiden, men "Audax Randonneurs Danemark". Så nu kan du selv vælge om du vil køre med den ene eller den anden trøje.  Du kan se den nye trøje ved at hente filen i linket nederst på siden.

Trøjerne koster 340 kr.

Vedhæftede Filer: 

Brevetkalender 2018

Datoerne for næste års danske brevet'er kan I se i oversigten, som I finder nederst på denne side. Brevet'erne bliver ikke lagt i kalenderen lige med det samme, da vi for tiden overvejer om vi skal fortsætte som hidtil eller om vi skal gå nye veje.

Leif Bagger har overtaget opgaven med at arrangere brevet'er fra København fra Alex, så start i Københavnsområdet bliver fremover fra Hillerød - det får I mere at vide om, når brevet'erne er lagt i kalenderen.

Vedhæftede Filer: 

25 års jubilæum

ARD har 25 års jubilæum i 2020.

Klubben blev stiftet d. 19. januar 1995. Det skal fejres og derfor efterlyser vi en håndfuld festlige personer, der har lyst til at deltage i jubilæumsudvalget.

Så er hjemmesiden igen tilgængelig

Som mange har opdaget, har hjemmesiden ikke været tilgængelig i de seneste dage.  Nu er den igen oppe - og bestyrelsen vil gøre hvad den kan for at det ikke gentager sig. 

Vi beklager de gener det har givet og håber at I alle har fundet ud af melde jer til de brevet'er, I gerne ville køre.

/Jan

 

Internationale brevetresultater 1989-2016

 
Les Randonneurs Mondiaux (LRM) er en forening af løbsarrangører i hele verden, der arrangerer de lange breveter på mindst 1200 km. LRM har for nylig lanceret en samlet oversigt over deltagere i de lange breveter tilbage fra 1989 (eksl. PBP) . Det er et fascinerende overblik, hvor man bl.a.

Midtjysk brevetfest i Bededagsferien

I Bededagsferien den 12.-14. maj inviterer Lars og Claus fra ARD Midtjylland til veritabel brevetfest med start i Brande. Fredag den 12. maj er der mulighed for at køre 200, 300, 400 eller 600 km. Udvalget er det samme om lørdagen, mens man søndag kan vælge 200 eller 300 km.
 
De 200 km om lørdagen er én af de særlige intro-breveter, der er lavet særligt for at byde nye og potentielt nye medlemmer særligt velkommen.

ARD på Strava

 
Inspireret af blandt andet vores klub-kolleger i Storbritannien og Schweiz har ARD nu fået en klub-side på Strava. Her kan klubbens medlemmer, potentielle medlemmer og andre interesserede dele interessen for langdistance-cykling. Du finder siden her. Hvis du allerede har en profil på Strava, skal du blot finde klubben, anmode om medlemskab og snart er du i gang.
Udgiv indhold