tilmelding

Endelig tilmelding til PBP 2015

1.6.2015: Vejledningen er opdateret så den nu passer med 2015-tilmeldingen.

 

28.5.2015: Resultatlisten kan nu findes nederst på siden.

 

Endelig tilmelding

Søndag d. 31. maj åbner den endelige tilmelding til PBP. Du kan lave den endelige tilmelding når du har gennemført 3 af de 4 kvalifikationsbrevet'er, men den endelige bekræftelse på din deltagelse modtager du først, når du har registreret alle 4 brevet'er.

Endnu ledige pladser til SuperBrevet Scandinavia

Der er stadig få ledige pladser til SBS, som bliver fordelt efter først-til-mølle princippet.  Gå ind på SuperBrevetScandinavia.dk og udfyld forhåndstilmeldingen: http://www.superbrevetscandinavia.dk/sider/tilmelding201301.html.  I løbet af få dage får du at vide om du har fået en af de ledige pladser.

På vegne af arrangørerne

Jan Buschardt

Godt Nytår

I ønskes alle et Godt Nytår med mange brevet-kilometer og gode cykel-oplevelser!

 

Husk at tilmeldingen til Super Brevet Scandinavia nu er åben:

http://www.superbrevetscandinavia.dk/sider/tilmelding.html

 

/Bestyrelsen

Nu er alle endelige bekræftelser sendt ud.

I weekenden blev den sidste 600 km-kvalifikationsbrevet kørt (man kan i princippet godt køre 1000 km'eren fra Næstved i den kommende weekend som kvalifikationsbrevet, men kontakt mig lige, hvis det er din plan).

Resultaterne er homologeret og registreret på PBPs hjemmeside, så alle der har lavet den endelige tilmelding, har nu fået registreret de 4 kvalifikatinsbrevet'er.

Alle, der har tilmeldt sig endeligt har nu fået tilsendt  en mail med den endelige kvittering sammen med startnummer (frame number)

Forhåndstilmelding til PBP 2011

I morgen - søndag d. 3. april - åbner forhåndstilmeldingen for dem, der har kørt en 1.000 km  brevet eller mere i 2010. 

Det er usikkert om der kommer en dansk tekst på i førrst omgang, så jeg har lavet en lille vejledning i hvordan man gør.  Al tilmelding og al betaling skal ske over nettet.

Udgiv indhold