200 km - Hovedstaden, Mørkøv - Ejby
Tidspunkt
30.05.2020 kl. 07.00 - 30.05.2020 kl. 20.30
Sted
Bilidtsvej 4, 3400 Hillerød
Beskrivelse

Start og slut: Bilidtsvej 4, 3400 Hillerød.

Tilmelding og betaling skal ske senest tirsdag den 26. maj kl 19:00, hvis der skal ligge et udfyldt kontrolkort klar til dig. Dette tidspunkt er også sidste frist for rettidigt afbud. 

Al parkering skal foregå på p-pladsen ved Grønnevang Skole Afd. Jespervej, Jespervej 148, 3400 Hillerød. Herfra er der 1,4 km til Bilidtsvej 4.

Naturens behov dækkes enten før eller efter Bilidtsvej. Der er to tankstationer tæt på.

Rute 
 
Hvis du ikke ved hvordan rutebeskrivelsen skal fortolkes, er der her en kort vejledning:
 
 
GPS 
https://www.alltrails.com/explore/map/brevet_200_5_hilleroed
mvh Leif
 

CORONA UPDATE:

Jeg fortsætter indtil videre med enkeltstart. Det fungerer faktisk rigtig godt.

Skriv i kommentarfeltet hvilket starttidspunkt du ønsker. Det vil så vidt muligt blive opfyldt, men kan på ingen måde garanteres

Når I kommer frem til starten på Bilidtsvej 4, vil kontrolkortene til dagens startende ligge i en rød bakke inde i vindfanget.

I selv skal bidrage med at udfylde kontrolkortet med jeres starttidspunkt samt åbne- og lukketider på kontrolkortet. I kender hver især jeres starttid og I skal på de enkelte kontrolsteder respektere følgende åbne- og lukketider.

Kontrol

Sted

Åbnetid

Lukketid

1.

Jægerspris byskilt

+ 0:55

+ 2:33

2

Mørkøv byskilt

+ 2:34

+ 5:48

3

Ejby byskilt

+ 3:44

+ 8:28

4

Hedehusene, Shell, foto

+ 4:34

+ 10:20

5

Bilidtsvej 4

+ 5:53

+ 13:30

Husk at alle kontroller er fotokontrol, idet de sædvanlige kontrolsteder ikke vil have ”svedige, langnæsede” cykelryttere indenfor. Det skal foto af cyklen og stedet som angivet ovenfor.

Inden I sender disse fotos til mig, husk at reducere størrelsen på dem. Se forslag til hvordan det gøres i nyhedsbrevet fra april måned. I kan alternativt ligge fotos på Strava

Når I kommer tilbage skal I aflevere kontrolkortet i postkassen ude ved vejen. Husk at påføre sluttidspunkt.

Der er nogle af jer der har bestilt og betalt for en medalje. Den kan I hente på bagsiden af vindfanget lige inden for døren. Der er en mærkat med navn på hver enkelt medalje.

Desuden kan medlemmer af ARD få udleveret bogen ”Audax Randonneurs Danemark. 25 år i tekst og billeder". Jeg vil også sætte mærkat på disse bøger med modtager. Modtageren bedes kvittere på papiret ved siden af.

mvh Leif 
 
 
Audax Randonneurs Danemark