Flèche 2021, ENDELIG TILMELDING
Tidspunkt
23.05.2021 kl. 00.00 - 23.05.2021 kl. 10.00
Sted
Valgfrit startsted - mål i Fredericai
Beskrivelse

Flèche Nordique 2021 - mål i Fredericia

På grund af coronaen afholder hvert af de nordiske lande i år deres egen Flèche. I Danmark bliver det med mål i Frederica. Flèchen er et 24-timers holdløb for 3-5 personer.  Holdet bestemmer selv hvor de starter og planlægger selv ruten, der skal være mindst 360 km lang.  Du kan se invitationen og reglerne ved at trykke her.

Ved målgang Pinsesøndag morgen kl. 10 vil vi forsøge at arrangere bademulighed, men vi kan ikke love noget. Herefter der er frokost på vandrehjemmet, hvis corona-restriktionerne tillader det. 

Hver enkelt deltager skal tilmelde sig og betale for sig selv her på hjemmesiden. Samtidig skal du oplyse hvilket hold, du deltager på og hvem, der er kaptajn (holdansvarlige, der indsender deltagerliste og rute). 

Hvis du bliver hentet af en flink chauffør, kan vedkommende også spise med - husk at aftale med holdkaptajnen hvem, der bestiller og betaler for de ekstra personer, så I ikke bestiller dobbelt.

Holdkaptajnen er ansvarlig for at ruten og holdet anmeldes til Ulf i Sverige senest d. 7. maj!!   Anmeldelsen skal ske på den blanket, du kan hente ved at trykke her. (Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at køre sammen med andre hold). 

Hvis det ikke er muligt at spise frokost sammen på vandrehjemmet pga. restriktioner, vil vi forsøge at finde en anden løsning eller tilbagebetale den del af deltagergebyret, der vedrører frokosten.

Audax Randonneurs Danemark