NYHED - Lettere betaling
 
Vi har fået to nye muligheder for at gøre det lettere at betale for brevet'er og køb i shoppen:
 
1. Gemme oplysninger om dit kort
Når du går til betaling og kommer til det skærmbillede, hvor du skal indtaste dine kortoplysninger, kan du nu sætte hak i 'Husk mit kort'

 
Så husker din PC, iPad eller hvad du nu bruger, dine kortoplysninger og næste gang du køber noget fra den samme PC, vil du kun skulle indtaste de tre 'hemmelige' tal (CVV-tal), der står på bagsiden af dit betalingskort.
 
Der bliver ikke gemt oplysninger om dit betalingskort på ARDs hjemmeside - alt foregår mellem din PC (iPad, mobil, etc.) og NETS gennem en sikker forbindelse.  På din PC bliver der gemt en cookie. NETS skriver, at metoden er sikker, så det er sikkert rigtigt.  Du skal dog ikke bruge metoden, hvis du betaler fra en offentlig PC eller hvis der er andre (børn eller venner), der har adgang til din PC, da det nok ikke er så svært at finde ud af hvad CVV-tallene er.
 
Fordele:  Du slipper for at indtaste alle oplysningerne om kortet, men kan nøjes med de tre CVV-tal fra bagsiden af kortet
Ulemper: Du skal huske eller finde CVV-tallene, der skal indtastes. Hver gang du anvender en ny PC. tablet, mobil osv, skal du indtaste kortoplysningerne på ny. Du bør ikke anvende løsningen fra en PC el. andet, der er offentligt tilgængelig.
 
2. Dankort-appen
Hvis du har en mobil, kan du hente Dankort-appen, der kan gøre det lettere at betale. Når du har indtastet oplysninger om dit dankort mv., kan du vælge knappen 'Dankort app' når du skal vælge betalingskort:
 
 
Så starter app'en op på din mobil og du skal acceptere at pengene trækkes på din konto.
App'en kan også bruges i stedet for Dankortet, når der skal betales i butikkerne: Man fører bare sin mobil hen over terminalen - så trækkes pengene.
Man må ikke bruge app'en, hvis man ikke låser sin mobil, når den ikke er i brug.
 
Fordele: Let at hente og opsætte. Let at bruge.
Ulemper: Det kan være lidt grænseoverskridende, at lave sin mobil om til et betalingskort. Man skal huske at låse sin mobil hver gang, den ikke er i brug.
 
3. Gør som hidtil.
Man kan naturligvis fortsætte med at betale med sit betalingskort, som man hele tiden har gjort. Der er ingen gebyrer for den, der betaler, uanset hvilken metode, der anvendes.
 
 
 
 
01-12-2019 CR 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter. Hertil kommer en arrangør på Mallorca.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen