Flèche Nordique 2016
Så har vi modtaget invitationen til Flèche Nordique 2016. Flèchen finder i år sted d. 14. - 15. maj. Tilmeldings- og betalingsfristen er mandag d. 2. maj.
Husk at skrive fuldstændige adresser på tilmeldingsblanketten - så bliver kontrolkortet sendt direkte tilbage til den enkelte deltager i stedet for via holdkaptajnen.
NB! Dit klubnavn er 'Audax Randonneurs Danemark', eller ARD.
Vær opmærksom på at der i startgebyret som sædvanligt indgår en middag, når vi alle er kommet til Skövde. Det er også under middagen, at der uddeles medaljer og trofæer, så det ville være synd at gå glip af denne chance for at fortælle hinanden røverhistorier fra de nys overståede strabadser.
Hvis du ikke allerede har fundet sammen med nogler om at danne et hold, så prøv at skrive på forummet og se om der ikke er andre, der kunne tænke sig at køre en Fleche.
/Jan
PS. En Fleche er en af betingelserne for at få en Randonneur 5000 medalje, så hvis du har kørt PBP i 2015 og endnu ikke har en fleche, så er det nu, du kan komme et skridt tættere på denne eftertragtede udmærkelse.

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter. Hertil kommer en arrangør på Mallorca.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen