Husk pas til PBP
Husk at tage pas og kvitteringen for din tilmelding med til indskrivningen (check-in) i Paris. Som der står i de papirer, deltagerne har modtaget, er der sikkerhedskontrol inden man kan komme ind til cykelkontrollen og ind til indskrivningen.
Måske kan man også bruge kørekørt, rejsekort eller andet med et billede på, men da vi ikke ved om det er medlemmer af det franske anti-terrorkorps eller lokale frivillige, der står for sikkerhedskontrollen, er det ikke til at sige hvor skrappe kravene er. Kvitteringen, du skal have med, er den sidste, du har modtaget, der har dit cykelnummer skrevet øverst.
Sikkerhedskontrollen betyder nok også at andre end deltagere og chauffører til følgebiler, der er tilmedt, ikke kan komme ind gennem sikkerhedskontrollen.
I øvrigt er der i alt tilmeldt 6090 ryttere til PBP, heraf 112 danskere og 2076 franskmænd. Drew Buck fra England vil igen køre på sin veterancykel, de tyske trillinger er igen tilmeldt og dertil kommer 8 deltagere, der vil køre på Ellipgo, en slags step-cykel.

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter. Hertil kommer en arrangør på Mallorca.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen