Regler for breveter
De regler, der gælder for vores breveter er anderledes end regler for andre cykelløb, så derfor er det en god ide, at læse dem, hvis du er ny og måske læse dem igen, hvis du er gammel og garvet.
 
Reglerne er de samme som gælder i hele verden for breveter, der er godkendt af Audax Club Parisien, selv om der kan være lidt forskellige fortolkninger fra land til land afhængigt af lokale forhold. Du kan hente den danske oversættelse af reglerne her.
 

Nogle af reglerne har fra tid til anden givet anledning til spørgsmål fra rytterne, så den danske bestyrelse og de danske arrangører er blevet enige om en  fortolkninger af reglerne, som gælder for danske breveter, men som ikke nødvendigvis gælder, hvis du kører i udlandet. Du kan hente fortolkningen her.
 

Når du tilmelder dig en brevet, accepterer du at følge reglerne og inden starten bekræfter du endnu en gang, at du vil følge reglerne ved at underskrive dit kontrolkort. Hvis du ikke overholder reglerne, risikerer du, at din brevet ikke godkendes.
 
 
 
31.12.2022 CR 


Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen