Hvis du allerede har betalt kontingent for 2018
Selv om du allerede har betalt kontingent for 2018 skal alligevel oprette dig som medlem på den nye hjemmeside.  Det gør du ved først at oprette en 'profil' og så tilmelde dig som medlem.
 
Er du ikke medlem eller har du ikke betalt kontingent for 2018 kan du følge samme fremgangsmåde som beskrevet nedenfor. 
 
Opret dig som profil
Hvis du er medlem af ARD, skal du først og fremmest oprette dig som profil på hjemmesiden. Det gør du ved at trykke på den lille mand oppe i højre hjørne og vælge 'Opret profil' og så følge vejledningen.
 

 
 
Opret dig som medlem
Selv om du allerede har betalt kontingent for 2018, skal du alligevel tilmelde dig som medlem. Det gør du i menuen 'Medlem', hvor du skal vælge 'Kontingent'. 

 
Selv om du allerede har betalt kontingent for 2018, må vi desværre bede dig om at indbetale 150,- kr igen via Dankort.  Lige så snart vi kan se, at du allerede har betalt for 2018, bliver pengene tilbageført til din konto. Det tager nok ikke mere end 1-2 dage.  
 
Så snart du har betalt, har du adgang til hele hjemmesiden - herunder til at betale medlemspris, når du tilmelder dig brevet'er.
 
 
 
01-12-2019 CR 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter. Hertil kommer en arrangør på Mallorca.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen