Regler og betingelser

Her har vi samlet alle regler og betingelser, der gælder når du cykler brevet’er, når du betaler ved tilmelding, når du bruger vores hjemmeside mv.

Regler
Du kan læse om reglerne for deltagelse i brevet’er her. Hvis du aldrig har læst reglerne eller det er mere end et par år siden du sidst læste dem, kan vi anbefale, at du blander noget energidrik, sætter dig godt tilrette og læser dem igennem.

Vedtægter
Her kan du læse de vedtægter, der styrer klubbens mere formelle liv. Læs om generalforsamlingen og hvordan bestyrelsen vælges.

Brug af hjemmesiden
Her kan du læse om de betingelser, du siger ja til, når du bruger hjemmesiden. Du kan bl.a. læse om hvordan du kan til- eller framelde nyhedsbreve og du kan læse om reglerne for vores forum.

Vores hjemmeside bruge cookies – du kan læse om vores brug af cookies her.

Betalingsbetingelser og fortrydelsesret
Når du tilmelder dig til en brevet og betaler eller når du betaler for noget i vores web-shop, gælder nogle regler for betalingen, der ligner andre betingelser, som du kender fra webbutikker. Du kan læse om hvordan vi automatisk trækker kontingent fra dit betalingskort, hvis du ikke aktivt framelder trækket. Men vi er jo ikke ude på at snyde dig, så du har en lang fortrydelsesret – lige til generalforsamlingen.

Du kan læse alt om betaling og fortrydelsesret her.

Privatlivspolitik
Klubben har en privatlivspolitik, som du kan se her. Kort fortalt registrerer vi de data, du selv giver os plus de resultater, du opnår. Vi sletter dine data 3 år efter udløbet af det år, du senest har været aktiv, dog sletter vi ikke dine resultater, dine indlæg i vores forum eller oplysninger om udmærkelser og andet, du har opnået. Vi videregiver naturligvis ikke dine personlige oplysninger til udenforstående.

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen