Randonneurs.se

Vores svenske broder-klub har en hjemmeside, hvor du bl.a. finder en kalender med de mange arrangørers løb i det kommende år. Der er blandt andet mulighed for at køre fra Malmø og Halmstad.
 
Vores norske broder/søster-klub har også en udmærket hjemmeside, hvor du finder breveter fra en række byer og ikke mindst den norske Super Randonnée på Jotunheimen
 
Audax UK er hovedorganisationen for langdistancecykling i hele Storbritannien. På hjemmesiden findes altid opdaterede oversigter over mange aktiviteter året rundt. Deres mest internationalt kendte løb er : London Edinburgh London ,men hvert år arrangeres også en række andre traditionsrige "kortere brevets" på 600 og 1000km. Derudover findes utallige permanente ruter i hele Storbritannien.
Audax UK står også bag en af de mest internationalt interessante debat- og informationssider for langdistancecyklister. Yet another cycling forum : YACF
 
 RUSA er hovedorganisation for en række amerikanske audaxklubber. På deres hjemmeside finder man mange informationer om de mange brevet'er i  samt ikke mindst om de utallige permanente ruter og Randonnées, som findes i Nordamerika. Mange af dem udformet og benævnt som en form for temaruter.
 
Les Randonneurs Mondiaux er en forening af løbsarrangører i hele verden. På foreningens hjemmeside finder du blandt andet en kalender informationer om medlemsklubbernes arrangementer med distancer på mere end 1200 km. i det kommende år samt en interessant liste med alle homologiserede 1200+ finishers siden 1989.
 
 

Audax Club Parisien

Audax Club Parisien (ACP) er klubben, der blandt andet arrangerer Paris-Brest-Paris og homologerer breveter med distancer op til 1.000 km. overalt i verden - også de danske.
 
 
 
30.12.2022 CR 
 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen