Randonneurs.se
Vores svenske broder-klub har en hjemmeside, hvor du bl.a. finder en kalender med de mange arrangørers løb i det kommende år. Der er blandt andet mulighed for at køre fra Malmø og Halmstad.
 
Vores norske broder/søster-klub har også en udmærket hjemmeside, hvor du finder breveter fra en række byer og ikke mindst den norske Super Randonnée på Jotunheimen
 
Audax UK er hovedorganisationen for langdistancecykling i hele Storbritannien. På hjemmesiden findes altid opdaterede oversigter over mange aktiviteter året rundt. Deres mest internationalt kendte løb er : London Edinburgh London ,men hvert år arrangeres også en række andre traditionsrige "kortere brevets" på 600 og 1000km. Derudover findes utallige permanente ruter i hele Storbritannien.
Audax UK står også bag en af de mest internationalt interessante debat- og informationssider for langdistancecyklister. Yet another cycling forum : YACF
 
 RUSA er hovedorganisation for en række amerikanske audaxklubber. På deres hjemmeside finder man mange informationer om de mange brevet'er i  samt ikke mindst om de utallige permanente ruter og Randonnées, som findes i Nordamerika. Mange af dem udformet og benævnt som en form for temaruter.
 
Les Randonneurs Mondiaux er en forening af løbsarrangører i hele verden. På foreningens hjemmeside finder du blandt andet en kalender informationer om medlemsklubbernes arrangementer med distancer på mere end 1200 km. i det kommende år samt en interessant liste med alle homologiserede 1200+ finishers siden 1989.
 
 
Audax Club Parisien
Audax Club Parisien (ACP) er klubben, der blandt andet arrangerer Paris-Brest-Paris og homologerer breveter med distancer op til 1.000 km. overalt i verden - også de danske.
På ACP's hjemmeside kan du blandt andet læse om klubbens historie, links og ikke mindst finde informationer om medlemsklubbernes arrangementer med distancer på op til 1.000 km.
 
 
25.02.2021 CR 
 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen