Regler for deltagelse i brevet

Når du tilmelder dig en brevetccepterer du, at du vil overholde ARD's brevetregler, som du finder her. Reglerne er de samme som gælder i hele verden for breveter, der er godkendt af Audax Club Parisien, selv om der kan være lidt forskellige fortolkninger fra land til land afhængigt af lokale forhold.  

Inden starten bekræfter du endnu en gang, at du vil følge reglerne ved at underskrive dit kontrolkort. Hvis du ikke overholder reglerne, risikerer du, at din brevet ikke godkendes.

De regler, der gælder for vores breveter er anderledes end regler for andre cykelløb, så derfor er det en god ide at læse dem, hvis du er ny og måske læse dem igen, hvis du er gammel og garvet.
 
Nogle af reglerne har fra tid til anden givet anledning til spørgsmål fra rytterne, så den danske bestyrelse og de danske arrangører er blevet enige om en fortolkning af reglerne, som gælder for danske breveter, men som ikke nødvendigvis gælder, hvis du kører i udlandet. Du kan hente fortolkningen her.

Når du tilmelder dig en brevet accepterer du, at ARD kan vise dit navn mv. på deltagerlister, resultatlister og i artikler på hjemmesiden.

Du accepterer endvidere, at billeder, som arrangører, andre deltagere eller andre med tilknytning til ARD, tager af dig i forbindelse med brevet’en, kan anvendes af ARD på hjemmesiden, i artikler, i informationsmateriale og i andre sammenhænge, hvor det er ARD, der står for anvendelsen.


14.09.2023 AU

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen