Som hovedregel dokumenterer randonneuren passage af kontrolpunkterne ved et stempel i kontrolkortet. Kontrolsteder kan dog være ubemandede, eller det kan af andre grunde være umuligt for randonneuren at få et stempel i kontrolkortet. Der er forskellige alternative løsninger til at få dokumenteret, at man har været gennem kontrolpunktet; i dag vil løsningen i breveter arrangeret af ARD oftest være fremsendelse af et kontrolfoto til arrangøren efter målgang. 

Et kontrolfoto skal være "datostemplet", vise randonneuren, randonneurens cykel og et karakteristik træk fra stedet (byskilt, vejskilt, butiksfacade, kirke eller lignende). Der er flere metoder til fremsendelse af kontrolfotos (det er sjældent en god idé at bare sende fotos pr. mail, fordi filerne i dag er så store, at det kan være et problem for arrangørerne at modtage dem) -den enkelte arrangør kan oplyse om, hvilken metode, der foretrækkes.

AU 15.09.2023

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen