Information til nye medlemmer

Velkommen til hjemmesiden for Audax Randonneurs Danemark – landets største klub for langdistancecyklister. Vi er en landsdækkende klub, stiftet i 1995, med ca. 170 medlemmer og løbsstarter fem steder i landet.
 
Du kan melde dig ind i klubben ved at vælge menuen 'Kontingent', men du er også meget velkommen til at læse mere rundt på siden.
 
For mange, både nye og mere erfarne langdistancecyklister, er medlemmernes beretninger, som du kan læse i menuen 'Beretninger', et godt sted at starte med de mange fascinerende fortællinger om udholdenhed, hjælpsomhed, unikke naturoplevelser og udfordringer på landevejene i ind- og udland.
 
Hvis du har lyst til at prøve kræfter med langdistancecykling, kan du sagtens melde dig til et af vores løb (en såkaldt brevet) uden at være medlem. Men du får en række fordele af at være medlem:
  • du får 50 kr,- i rabat pr. brevet
  • du får adgang til denne hjemmesides forum
  • du kan købe vores flotte klubtøj
  • du kan deltage i vores hyggelige generalforsamling
  • og endelig får du sådan en dejlig fornemmelse af at vide, at du støtter op omkring langdistancecyklingen i Danmark.

Tilmelding til breveter

Du kan tilmelde dig til vores breveter på vores kalender, hvor du kan se hvilke breveter, der afholdes og hvor.
 
Hvis det er din første brevet, er du velkommen til at kontakte arrangøren i god tid inden breveten og fortælle ham, at du er ny. Så kan han give dig lidt tips og måske kan han finde nogen, du kan følges med og som kan give dig nogle staldtips undervejs.
 
 
 
På selve dagen, skal du – lige som alle andre – sørge for at komme i god tid – dvs. 20-30 minutter før starten, så arrangøren har tid til at tage sig specielt godt af dig.

Tilmelding bør i øvrigt altid ske i god tid, så arrangøren kan nå at lave et kontrolkort til dig, hvis ikke han kan nå det, må du selv udfylde det med navn og kontrolpunkter inden starten.
 
 
 
31.12.2022 CR 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen