Super Brevet Scandinavia (SBS)
Super Brevet Scandinavia er et fælles nordisk langdistancecykelløb, der arrangeres af Audax Clubs Nordiques. Løbet køres hvert fjerde år - næste gang i 2025. Løbets startsted er i Nordjylland, ned gennem Jylland, over Sjælland til Helsingør og op gennem Sverige, ind i Norge og til målet i Kristiansand. Den samlede distance er omkring 1.200 km, som skal køres inden for 90 timer.
 
SBS køres efter samme regler som Paris-Brest-Paris. I overensstemmelse med reglerne må der ikke ydes support på selve ruten. SBS adskiller sig fra mange andre 1200 km breveter ved at der er fuld supportpakke ved overnatningsstederne. Derved bliver SBS specielt ved at deltagerne spiser morgenmad og aftensmad samt overnatter sammen. Det er starten på mange gode bekendt- og venskaber.
 
SBS 2017 afsluttedes med fællesspisning på en restaurant i Kristiansand.
 
Læs mere på SBS-hjemmesiden, som bliver opdateret i takt med at løbet nærmer sig.  Tilmelding er i januar og der plejer at være rift om pladserne, så du skal ikke vente for længe med at beslutte dig.
 
 
 
25-04-2021 JB

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen