Vi oplever at mange medlemmer falder fra, når de nærmer sig de 65-70 år.  Det er der givetvis mange årsager til, men vi vil gerne gøre noget for at de ’gamle’ fortsat kan mødes over en cykeltur og på den måde holde kontakten til gamle kammerater og samtidigt få lidt frisk luft. Vi har derfor besluttet at give et tilskud til medlemmer over 60 år, der går sammen om at køre en permanent brevet på 100 km. Ud over reglerne for de permanente gælder følgende:

  1. Turen skal have mindst 3 deltagere og skal være åben for alle i målgruppen.
  2. Turen kan køres når som helst – det behøver ikke være i en weekend.
  3. Turen skal på forhånd anmeldes til info@audax-club.dk – så vil sekretæren sørge for at der bliver sendt en mail ud til alle i målgruppen i den pågældende landsdel, hvorefter  interesserede kan melde sig. Mailen skal indeholde navn på kontaktperson.
  4. Deltagerne betaler startpenge og klubben giver op til 60 kr. til kaffe og kage eller tilsvarende forfriskning undervejs. Udgiften refunderes når du sender kvittering ind til kassereren. Det vil være rigtigt fint, hvis der er en, der kan lægge ud, så vi kan nøjes med at refundere ét beløb.

 

Du kan vælge en af de eksisterende permanente eller du kan lave en, der passer jer.  Hvis du ikke er sikker på, hvordan man laver en permanent, så kontakt sekretar@audax-club.dk og fortæl hvilken rute, du har tænkt dig, at I skal køre – så vil sekretæren hjælpe dig med at få formalia på plads.

Vi håber at mange vil gøre brug af tilbuddet og at det kan gå hen og blive en tradition blandt erfarne randonneurer.
 
 
 
27-11-2023 LHB 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen