PBP Regler
 
Reglerne for PBP findes på PBPs hjemmeside.  Reglerne kan blive ændret indtil få dage før start, men de fleste ændringer vil sikkert ske i løbet af foråret.
 
ARD har lavet en uautoriseret oversættelse af 2017-reglerne,som du kan hente her. Hvis der er forskel på de franske / engelske regler og den danske oversættelse, er det den franske, der gælder.
 
Vi vil i løbet af foråret lave en opdateret oversættelse, men allerede nu kan vi afsløre, at der i forhold til 2015-reglerne er et par mindre ændringer: Start- og slutpunkt er forskellige og det bliver i 2019 tilladt at have små styrbøjler på cyklen.Styrbøjlerne må dog ikke gå ud over en linje mellem de forreste punkter på bremserne  (som ikke må pege fremad) - så der er vist snarere tale om 'horn' af den type, man bruger på moutainbikes og ikke den slags styrbøjler, der bruges på Tri-cykler:
"Handlebars extensions are allowed only if they do not extend beyond a line created between the front of the brake levers, which must not be pointed forward. Electric bikes are forbidden.  "
 
7-1-2019

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter. Hertil kommer en arrangør på Mallorca.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen