Endelig tilmelding til PBP 2019
Revideret 30-5-2019, hvor der er lagt en ny vejledning ind.
 
Endelig tilmelding til PBP 2019 kan ske for dem, der har forhåndstilmeldt sig. Der er ingen mulighed for at få en plads uden forhåndstilmelding.
 
Endelig tilmelding kan ske fra d. 25. maj, når du har kørt 3 af de 4 kvalifikationsbrevet'er. 
Har du kun kørt 3 af de 4 kvalifikationsbrevet'er på registreringstidspunktet, skal du logge ind og registrere den 4., når du har kørt den - og senest d. 3. juli 2019!
 
Ved den endelige tilmelding skal du bruge homologationsnumrene fra dine kvalifikationsbrevet'er. Højst sandsynligt kommer de frem af sig selv, når du logger på PBP-hjemmesiden, men ellers kan du finde numrene på hjemmesiden under Kalender-> Resultatliste.
 
Seneste tilmelding er d. 3. juli! Har du ikke tilmeldt dig endeligt på denne dato, og registreret alle 4 kvalifikationsbrevet'er, mister du din ret til at deltage.
 
Der er vist ikke noget hastværk med at tilmelde sig endeligt, da alle forhåndstilmeldte har en plads så længe de kører kvalifikationsserien. Du ha rdog større chance for at vælge det tidspunkt, hvor du vil til cykelkontrol, hvis du tilmelder dig tidligt.
 
Der er ikke dansk tekst på tilmeldingssiden i år, men det burde alligevel være nogenlunde let at gå til. Du kan finde en vejledning i endelig tilmelding til PBP 2019 her.
 
 
 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter. Hertil kommer en arrangør på Mallorca.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen