Opdateret 12-8-2019
Følg en deltager
Deltagerne bliver registreret elektronisk, når de kommer ind til en kontrol (og måske også når de tager afsted igen?), og det er muligt at  følge dem enten på PBPs hjemmeside eller via en app:
 
Via PBPs hjemmeside:
Gå ind på PBP-hjemmesiden, http://www.paris-brest-paris.org
 og vælg menupunktet  Tracking
 
 
 I søgefeltet oppe til højre kan du søge på rytterens for- eller efternavn, startnummer, by (det lader ikke til at virke) eller klub, hvor klub er ARD, A.R.D. eller hvad deltageren har valgt ved tilmeldingen.
 
 
Hvis du trykker på den lille mand oppe i højre hjørne kan du oprette dig som bruger hos Chrono-Course, så skabes der en forbindelse mellem Chrono-Course og PBP - hvad det indebærer vides ikke.
 
Husk at fortælle familie, kærester, venner og andre, der følger dig, at systemet ikke er fejlfrit, så hvis dine tider ikke bliver opdateret i længere tid, er det ikke nødvendigvis fordi du er udgået, men kan sagtens skyldes, at systemet er ramt af fejl.
 
 
 Følg en rytter via app:
Du kan følge deltagerne på din mobil via en app: Gå ind ind i din app-store og søg på Chrono-Course, så kan du hente den gratis.
 
Fordelen ved at bruge app'en:
  • app'en gemmer dem, du følger, så du ikke skal søge hver gang, du vil se hvordan det går
  • du kan få en besked hver gang en af dem, du følger kommer til en kontrol
  • måske er der flere fordele?
Som deltager kan du sætte app'en til løbende at sende din position til Chrono-Course, så dine følgere kan følge dig i real-tid. Men det er nok noget, der æder af din mobils batteri, så du skal være sikker på at du har en plan for hvordan du vil få ladet mobilen op under vejs.
 
Bon route!
 
 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter. Hertil kommer en arrangør på Mallorca.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen