Ønsker du overnatning i forbindelse med sommeren 1000 km fra Herning, så læs her.
Hvis man ønsker overnatning under 1000km brevet fra Herning startende fre. d. 6/7. Så skal man give besked til arrangør Claus Hviid Christensen på mail claushviid@mail.dk senest 1. maj.
Det skyldes at der er ferielukket fra mandag d. 9/7. Derudover har en badmintonlejr besat stort set det hele til fredag, hvor vi starter.
Så derfor har arrangøren været ude og snakke med dem. Så der gives besked om man ønsker overnatning til søndag eller mandag.
Claus har fået lavet en aftale med dem om at holde det åbent for os til mandag samt en rabatordning på 10%. Der er mulighed for enkelt værelser eller at blive indlogeret på 3 eller 4 mands værelser afhængig af ledighed. Det vil sige man deler en pris på 756 eller 657kr pr. nat. leje af sengelinned og håndklæde koster 45kr. Enkeltværelse koster 455kr
Det er muligt at stille sin cykel ind på værelset blot man er lidt forsigtig. Smøring eller anden vedligehold af cyklen er strengt forbudt indendørs. Men der overdækket udenfor, så det er jo ikke et problem.
De har et fælles køkken med køleskab og mikroovn ud over et komfur så man varme noget mad.
Husk besked inden 1. maj
 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen