1200 km og derover
Opdatering: Jeg nåede lige at lægge denne nyhed på hjemmesiden - så kom der en opdateret oversigt.
Der er nu 47 brevet'er på 1200 km eller mere i 2016 - heraf er de 10 på over 1300 km. Den nye liste over brevet'erne er mere detaljeret, så jeg har lavet en oversigt med de væsentligste detaljer og en detaljeret oversigt med email-adresser og hjemmesider på.
/Jan
---------------------------------------------
Der bliver masser af muligheder for at køre 1200 km brevet'er og derover i år! Ud over Gerts 1200 km fra Slagelse er der 40 (!) andre brevet'er på 1200 km eller derover. Den første er d. 30. januar (men der har du ikke tid til at tage til Indien, for du skal jo til generalforsamling i Odense) og den sidste d. 14. november.
Det ser ud til at trenden går imod længere og længere brevet'er: Der er 6 brevet'er på 2000 km eller derover med længste brevet på 11.384 km! Hvis lidt mindre kan gøre det , så er der en 4.000 km brevet i Australien eller en 2100 km i Sverige.
Du kan se alle brevet'erne i den fil, du kan hente nederst på siden. Du kan også se dem på RMs hjemmeside, men der er der indtil videre enkelte fejl i oplysningerne.
/Jan

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen