Ansøgning om medaljer mm.

Så er det igen tiden til at søge om Super Randonneur-medaljen, Randonneur 5000 og Randonneur10000. Som mange har bemærket, så fik vi ikke vores SR-medalje ved indskrivningen til PBP sådan som vi plejer, så i år skal man selv huske at søge.

Du kan læse om kravene for at kunne få medaljerne under menupunktet Udmærkelser -> Om udmærkelserne og du kan finde ansøgningsskemaerne under menupunktet Udmærkelser -> Ansøg.
 
Ansøgningerne skal være indsendt senest d. 25. september, så vi kan få dem sendt til Frankrig til tiden.
 
Lige som sidste år skal du indsende de forskellige ansøgninger til forskellige mailadresser, der står på ansøgningsskemaerne. Det har vi gjort for bedre at kunne styre de forskellige ansøgninger og vi bliver glade, hvis du sender ansøgningerne til de rigtige mailadresser.
 
Ansøgningsskemaer til de danske udmærkelser - Bronze, Sølv, osv. - ligger også på hjemmesiden og du kan godt søge nu, men fristen er først d. 15. december.

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen