ARD på Strava
 
Inspireret af blandt andet vores klub-kolleger i Storbritannien og Schweiz har ARD nu fået en klub-side på Strava. Her kan klubbens medlemmer, potentielle medlemmer og andre interesserede dele interessen for langdistance-cykling. Du finder siden her. Hvis du allerede har en profil på Strava, skal du blot finde klubben, anmode om medlemskab og snart er du i gang. Er du ikke på Strava kan du læse mere nedenfor og vurdere om det er noget for dig.
 
Strava-siden supplerer klubbens hjemmeside, men er et valgfrit tilbud som sagtens kan fravælges. Væsentlig information som løbskalenderen, officielle ruter og regler vil således fortsat skulle findes på klubbens hjemmeside audax-club.dk.
 

Ny på Strava? Hvad og hvordan

Kort fortalt er ideen med Strava, at man lægger alle eller nogle af sine aktiviteter (træning, brevetter, motionsløb osv.) ind på siden med gps-data og evt. puls- eller wattmålinger (nyere GPS-enheder kan sættes op til at gøre det automatisk). Dermed får man en form for elektronisk træningsdagbog, der efter eget valg kan holdes privat, deles med inviterede venner eller holdes åben for alle interesserede.
 
Med en række funktioner giver Strava mulighed for at sammenligne køretid eller gennemsnitshastighed for de enkelte brevetter, for enkelte uger eller for at se hvor meget – eller lidt - de andre klubmedlemmer har cyklet/registreret over vinteren.
 
Er du interesseret i at være med, men vil du gerne vide mere, kan du finde den detaljerede forklaring her (desværre kun på engelsk). Vælger du at oprette dig som Strava-bruger kan du vælge mellem en gratis profil eller en mere avanceret betalings-profil. Begge profiler giver dig adgang til ARD-Strava.
 

Administration og regler

Der vil være to administratorer på hjemmesiden som efter bedste evne vil følge med i evt. diskussioner og besvare spørgsmål. Søger man information om regler mv. er klubbens officielle hjemmeside fortsat den bedste kilde.
 
Administratorerne vil sikre, at omgangsformen og -tonen holder det gode niveau, der i øvrigt kendetegner ARD. Alvorlige eller gentagne brud på almindelig omgangsform kan føre til eksklusion eller karantæne fra klubbens Strava-side. ARDs bestyrelse træffer beslutning om eksklusion eller karantæne, hvis det mod forventning skulle blive aktuelt.
 

Spørgsmål eller kommentarer?

Har du spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at spørge webredaktøren, der er én af administratorerne på Strava-siden. Har du spørgsmål eller bemærkninger af bredere interesse, kan du også kommentere eller stille spørgsmål i debatforummet på audax-club.dk.

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen