ARDs  25-års jubilæum

 

Audax Randonneurs Danemark, ARD, den internationalt anerkendte forening for langdistancecykling i Danmark, blev stiftet i 1995 og har derfor 25-års jubilæum i 2020. Det har været 25 begivenhedsrige år for klubben og ikke mindst for klubbens medlemmer, som gennem årene har cyklet de danske veje tyndt på kryds og tværs, har repræsenteret de danske farver flot i langdistancecyklingens moder, Paris-Brest-Paris og har ellers deltaget i mange løb ude i den store verden.

 

ARD markerer jubilæet på flere måder:

·         Klubben har fået lavet en bog om ARD’s historie. Alle klubbens medlemmer kan få et eksemplar, hvor man kan genopfriske minder og blandt andet læse om de bedrifter, som klubbens medlemmer har lavet gennem tiden. Man får også mulighed for at genopleve nogle af klubbens markante personer.

·         Der vil i jubilæumsåret blive en gennemgående mulighed for at erhverve en jubilæumsudmærkelse ved at køre en brevet hos 3, 4 eller 5 af arrangørerne. Derved kan man jo opleve og se nye ruter og egne i forhold til dem man oftest kører.

·         Gennemgående vil der også blive afholdt en fotokonkurrence om randonneurlivet. Tag et eller flere fotos, der fortæller om livet som randonneur. Vi møder jo af og til nogen, hvor forståelsen for, at vi f.eks. cykler 400 km (måske i blæst og regn) er til at overse. Prøv at tage nogle billeder, der illustrerer randonneurtilværelsen fra forskellige vinkler og som viser hvor fantastisk langdistancecykling faktisk kan være. Alle kan deltage.

·         Lørdag den 5. september afvikles en jubilæumsbrevet på 100 km med efterfølgende spisning og hyggeligt samvær. Alle nuværende og tidligere medlemmer med ledsagere kan deltage i jubilæumsbrevet’en, som køres fra Kolding Vandrehjem.

Følg links og læs mere om de enkelte jubilæumsaktiviteter.

 

Jubilæumsudvalget ved Helge Krogh, Gert Pagter Kristensen og Stig Lundgaard

Bestyrelsen ved Jan Buschardt, Leif Bagger og Peter Aerts

og redaktionen ønsker alle et godt og spændende jubilæumsår.

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen