Billeder fra PBP 2011
Jeg deltog i PBP som officiel fotograf for Audax Storbritannien. Jeg er begyndt at uploade mere end 3.000 billeder til Picasa. Jeg har et album på 70 Danmark ryttere og ville være taknemmelig, hvis du kunne distribuere Picasa adresse til dine medlemmer til visning. https://picasaweb.google.com/canonman999/PBP2011DenmarkRiders
 
Alle billederne er til rådighed til at købe direkte fra mig i twain@blueyonder.co.uk. De er generelt mellem 4 og 6 Mb hver (ca. 10in x 16in på 240dpi). De kan ændre størrelsen til A4 og videre, A3 er muligt. Jeg kan størrelsen dem til dine spec, hvis du ønsker, fx 7x5, 10x8, A4 osv.
 
Priserne er £ 3 Sterling per billede (ca 26 kroner). De kan betale via PayPal direkte til min email adresse. Jeg får brug for det nøjagtige filnavn, der er anført under "Foto Information" f.eks MG 3571 for at sikre det rigtige billede er sendt.
 
Jeg håber, du og dine kolleger nyde fotos.
 
På vegne af
 
Tim Wainwright
Arrivée editor

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen