Vejledning i endelig tilmelding til PBP 2011 - opdateret 1. juli
1-7-2011
 
Der er en del, der er ved at blive utålmodige og har spurgt om de er blevet glemt da de ikke har modtaget den endelige kvittering på deres tilmelding.
 
Der er endnu ikke nogen, der har fået den endelige kvittering, men jeg forventer, at den snart udsendes - og at udsendelsen i hvert fald påbegyndes d. 17. juli, som er sidste tilmeldingsfrist.
 
For tiden er arrangørerne i gang med at gennemgå og godkende alle tilmeldinger. Hvis du ikke har indtastet din sidste brevet (nok 600 km'eren), så vil du gøre det lettere og hurtigere for arrangørerne hvis du logger dig på din PBP tilmelding og indtaster det sidste homologationsnummer (det kommer måske ligefrem automatisk frem).
 
Den endelige kvittering og de fleste af oplysningerne vil være på dansk, så de burde være lige til at gå til.
 
Når du modtager den endelige kvittering, vil du sammen med mailen modtage dit startnummer ('framenumber', 'stelnummer'), som er forskelligt fra dit tilmeldingsnummer. Dette nummer er det, der skal sidde på din cykel og som du bliver registreret som under PBP. I mailen er der en beskrivelse af hvor du skal møde til cykelkontrol, til start osv., kort over startområdet og meget mere. Husk at printe og medbringe den endelige kvittering, som du skal fremvise (og have et stempel på) til cykelkontrollen.
 
/Jan
 
 
14-6-2011
 
Hvis du har forhåndstilmeldt dig, vil der øverst oppe på tilmeldingsblanketten stå 'Ikke godkendt'. Denne tekst bliver stående indtil arrangørerne har godkendt din tilmelding endeligt.
 
Når du har gennemført tilmeldingen vil du modtage en mail med titlen

 
[DK-XXXX] Ændring i PBP 2011 tilmelding
 
Mailen starter med følgende tekst:
 
For your registration to be processed by the organiser of the Paris-Brest-Paris Randonneur, you must indicate your four qualifying brevets. If you do provide three, please complete your application as soon as possible. The processing time of your registration will be about one week.
 
Hvis du har kørt og registreret alle 4 kvalifikatinsbrevet'er, skal du ikke tage dig af teksten. Hvis du kun har registreret 3 af de 4 kvalifikationsbrevet'er, skal du køre og registrere den sidste så hurtigt som muligt og senest d. 17. juli.
 
Der går en uge - eller måske mere - inden din tilmelding bliver endeligt godkendt af arrangørerne. I tiden indtil da, kan du ændre din tilmelding og dine valg - bagefer er tilmeldingen endelig og kan ikke ændres. Du modtager endnu en mail når arrangørerne har godkendt din tilmelding.
 
Husk at medbringe den kvittering, du har fået sammen med bekræftelsesmailen når du kommer til cykelinspektionen i Paris.
 
ARD har undersøgt muligheden for at få lavet en refleksvest i vores design. Det er desværre ikke lykkedes og projektet er udskudt til senere. Så I skal bestille PBP-refleksvesten eller selv have en med.
 
Der var rygter om at der ville bliver mulighed for at få kørt skiftetøj mv. ud til en eller flere kontroller. Den mulighed er ikke blevet til noget, så på det punkt er alt ved det gamle: Du må klare dig selv, hvis du ikke har følgebil med.
 
/Jan
 
 
10-6-2011
 
I morgen, d. 11. juni åbner den endelige tilmelding til PBP 2011.
 
For at kunne tilmelde sig, skal man have kørt mindst 3 af de 4 kvalifikationsbrevet'er. Den sidste skal køres inden d. 17. juli og være indtastet på hjemmesiden for at din tilmelding er gældende.
 
Vi har fået mulighed for at oversætte tilmeldingsblanketten og det er gået nogenlunde godt. Der er nogle felter, der ikke er blevet oversat, men jeg håber det alligevel er blevet forståeligt. Jeg har en vejledning, baseret på en foreløbig udgave af tilmeldingsformularen, som nok ikke er meget forskellig fra den endelige. Du kan finde vejledningen nedenfor.
 
Da vi ikke har opbrugt den danske kvote kan ryttere, der ikke har kørt brevet'er i 2010 også tilmelde sig fra i morgen - det sker efter først-til-mølle princippet, men jeg forventer ikke at vores kvote bliver overskredet, så det burde ikke være noget problem.
 
 
/Jan Buschardt

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen