Endelig tilmelding
1.6.2015: Vejledningen er opdateret så den nu passer med 2015-tilmeldingen.


28.5.2015: Resultatlisten kan nu findes nederst på siden.
Endelig tilmelding
Søndag d. 31. maj åbner den endelige tilmelding til PBP. Du kan lave den endelige tilmelding når du har gennemført 3 af de 4 kvalifikationsbrevet'er, men den endelige bekræftelse på din deltagelse modtager du først, når du har registreret alle 4 brevet'er.
Dem, der ikke har kørt en brevet i 2014, kan også tilmelde sig fra d. 31., hvis de har gennemført 3 af kvalifikationsbrevet'erne. Det ser ud til at der er pladser nok: Midt i maj var meldingen fra arrangørerne, at de forventer, at der er pladser ok til alle, der vil deltage.
Nederst på denne side kan du finde en vejledning i den endelige tilmelding. Vejledningen er baseret på tilmeldingen i 2011, men vil blive opdateret så snart jeg selv har gennemført min endelig tilmelding. Jeg forventer dog kun at der er mindre ændringer i proceduren og skærmbillederne.
Nederst på siden vil du i løbet af den kommende uge også kunne finde en liste med alle homologationsnumre på brevet'er kørt i Danmark i år, så du kan finde dine egne numre. For de fleste kommer numrene nok frem automatisk i tilmeldingsproceduren.

Batteri
Som noget særligt i år er der mulighed for at tilkøbe et batteri (power-bank, batteripakke), der kan oplade en gps eller en mobiltelefon. Batteriet sælges for en non-profit organisation, der arbejder for at fremme cyklingen i Afrika.
Sikkerhedskontrol
BEMÆRK at i år skal vi igennem en sikkerhedskontrol for at komme ind til cykelkontrol og check-in. Derfor SKAL du medbringe pas og en udskrift af din kvittering for tilmeldingen, når du møder til cykelkontrollen.
Følgebil
HUSK også at følgebiler skal anmeldes af alle, der har følgebil (eller bus).
Åbne- og lukketider
Da vi i år får tildelt en præcis starttid, vil det på forhånd være muligt at beregne dine præcise åbne- og lukketider - så behøver du ikke at sjusse dig til det, mens du cykler mellem Paris og Brest.
Ruten
Ruten ligger nu her: http://www.openrunner.com/ - brug 'koden' pbpacp2015 for at finde ruten. Ruten kan også findes på PBP-hjemmesiden. Ruten er i princippet endelig, men kan ændres frem til start som følge af vejarbejde eller lignende.
/Jan

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen