Flèche 


De to foregående typer af brevet, kan gennemføres af en randonneur som solo kørsel.
 
I en Flèche deltager du som en del af et hold på minimum 3 og maksimum 5 deltagere. Disse skal køre mindst 360 km på 24 timer. Holdet kan være dame-, herre- eller mix-hold.
 
En anden betydende forskel: Ved en Flèche planlægger holdet selv ruten med startsted, strækning, kontrolsteder og –tider. Ruten skal inden start godkendes af arrangøren.
 
For danskere vil der typisk være tale om deltagelse i Flèche Nordique. Der findes Flèche, som køres i Frankrig, i Tyskland, og mange andre steder.
 
Der kan være hemmelige kontroller i denne type løb.
 
Flèche Nordique gennemføres normalt i pinsen i lige år med start lørdag kl. 10:00 og mål søndag kl. 10:00.
 
De seneste mange gange har Flèche Nordique haft mål ved Hotel Billingehus, Skövde, Västra Götalands Län, Sverige. Efter at alle er kommet i mål, er der fælles spisning, hvorunder arrangøren uddeler medaljer til de deltagere der er berettiget.
 
En gennemført Flèche er forudsætning for kunne søge om Randonneur 5.000 udmærkelse.

Der udsendes en invitation fra arrangørerne i løbet af foråret sammen med en tilmeldingsblanket - den bliver lagt på ARDs hjemmeside, så alle kan tilmelde sig direkte. Invitationen ser nogenlunde ens ud år for år - her kan du se invitationen med reglerne, der blev udsendt til flechen i 2024, og her kan du se og hente tilmeldingsblanketten 

 

 
 
14-02-2021 JB

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen