Generalforsamling Forslag om Permanente brevet'er
 
Husk at der er generalforsamling lørdag d. 23. februar 2013. Indkaldelsen kan du se i efterårsudsendelsen, som du finder her: http://www.audax-club.dk/content/efter%C3%A5rsudsendelse-2012
 
Du kan tilmelde dig på hjemmesiden lige som du tilmelder dig brevet'erne: Ved at klikke på 'Kalender' og finde generalforsamlingen.
 
Husk at kun medlemmer, der har betalt kontingent for 2013 har stemmeret. Hvis du ikke har betalt dit kontingent, kan du ikke tilmelde dig til generalforsamlingen. Kontakt kassereren, hvis du allerede har betalt, men vi ikke har registeret det endnu.
 
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen.
 
Der er indkommet ét forslag fra bestyrelsen, der behandles under punkt 4. Punktet, 'Permanente brevet'er', vil blive gennemgået og begrundet på generalforsamlingen. Se nedenstående forslag fra bestyrelsen.
 
Under 'Eventuelt' vil klubbens særlige hædersbevisninger blive overrakt til dem, der har gjort sig fortjent til dem - herunder særligt 'Årets Rytter'.
Efter generalforsamlingen vil Birgit Henriksen inden frokosten fortælle om Super Brevet Scandinavia.
 
Vel mødt!
Jan

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen