Generalforsamling lørdag d. 26. februar 2011
Husk at der er generalforsamling lørdag d. 26. februar 2011. Indkaldelsen kan du se i efterårsudsendelsen, som du finder her: http://www.audax-club.dk/node/310
 
 
Du kan tilmelde dig på hjemmesiden lige som du tilmelder dig brevet'erne: Ved at klikke på 'Kalender' og finde generalforsamlingen.
 
Husk at kun medlemmer, der har betalt kontingent for 2011 har stemmeret. Hvis du ikke har betalt dit kontingent, kan du ikke længere finde dig selv på medlemslisten og du kan ikke tilmelde dig til generalforsamlingen. Kontakt kassereren, hvis du allerede har betalt, men vi ikke har registeret det endnu.
 
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen skal være formanden i hænde senest 3 uger før generalforsamlingen. Der er ikke indkommet nogen forslag, så dagordenen er som den ser ud i efterårsudsendelsen.
 
 
Under 'Eventuelt' vil der blive orienteret om PBP og mulighed for at stille spørgsmål. Vores webmaster, Henrik, har lovet at fortælle om den nye hjemmeside og nogle af alle de smarte ting, man kan gøre på den. Og endelig vil kklubbens særlige hædersbevisninger blive overrakt til dem, der har gjort sig fortjent til dem - herunder særligt 'Årets Rytter'.
 
 
Vel mødt!
 
Jan

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen