Alle startnumre er udsendt
I weekenden blev den sidste 600 km-kvalifikationsbrevet kørt (man kan i princippet godt køre 1000 km'eren fra Næstved i den kommende weekend som kvalifikationsbrevet, men kontakt mig lige, hvis det er din plan).
 
Resultaterne er homologeret og registreret på PBPs hjemmeside, så alle der har lavet den endelige tilmelding, har nu fået registreret de 4 kvalifikatinsbrevet'er.
 
Alle, der har tilmeldt sig endeligt har nu fået tilsendt en mail med den endelige kvittering sammen med startnummer (frame number) og instruktioner i hvordan du skal komme til cykelkontrol i Paris. Hvis du ikke har modtaget mailen, så kontakt mig. Læs instruktionerne grundigt. Og husk at tage din kvittering for tilmeldingen med dig til cykelkontrollen. Læs også reglerne for PBP, som du kan finde her på hjemmesiden, så du ikke bliver overrasket over hvad du skal og hvad du ikke må.
 
Vær opmærksom på at startnummeret ikke er dit nummer i køen til starten, men det nummer, som du skal sætte på din cykel og som dine tider bliver registreret under. Giv det til familie og venner, så de kan følge dig på nettet.
 
Der er pt. 142 tilmeldte danskere ud af i alt 5070 - men der kan jo nå at komme lidt flere med inden tilmeldingen lukker på søndag.
 
Husk at dine forberedelser til PBP ikke er slut med kvalifikationsbrevet'erne, men at du skal holde formen ved lige (eller forbedre den) i tiden frem mod PBP. Der er flere bakker i Frankrig end i Danmark!
 
Vi ses i Paris!
 
Jan

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen