Hvis man ikke er bange for lidt vand og lidt vind og ikke forlanger at træningen absolut skal foregå i sne og frost; så har man i denne vinter haft alle forudsætninger for at stå godt rustet og have formen på plads til den nye brevetsæson – en jubilæumssæson, som reelt starter den 15. marts.

Sæsonen byder på flere nye muligheder pga. jubilæet og er ekstraordinær vigtig hvis man planlægger at køre SBS i 2021. Ligeledes er der nogle vigtige forhold omkring tilmelding og afvikling af brevet’er (herunder permanente) samt jubilæumsbrevet’en hvis man planlægger at overnatte Du kan læse om dette og meget andet i dette nyhedsbrev.Hvis man ikke er bange for lidt vand og lidt vind og ikke forlanger at træningen absolut skal foregå i sne og frost; så har man i denne vinter haft alle forudsætninger for at stå godt rustet og have formen på plads til den nye brevetsæson – en jubilæumssæson, som reelt starter den 15. marts.

Nyhedsbrevet kan læses her

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen