Nyhedsbrev med referat og opfølgning på Generalforsamlingen 2019.

 

Årets generalforsamling, der blev afholdt den 9. februar i Fredericia, blev som sædvanligt et mødested for mange af klubbens medlemmer fra hele landet. Der var en god og fornøjelig stemning, hvor man ser frem til den nye sæson, som for mange kulminerer i august med PBP 2019.

 

 

  • Klubbens sekretær, Leif Bagger, har udarbejdet et referat fra generalforsamlingen. Dette kan læses her.

 

  • Klubbens formand, Jan Buschardt, aflagde en formandsberetning om klubbens aktiviteter i 2018 samt klubbens tilstand. Beretningen kan læses her.

 

 

 

  • Årets rytter i 2018 blev Jens Gravesen. Jens har skrevet et spændende indlæg om sit liv med cykling og som randonneur. Det kan læses på klubbens hjemmesiden under ”Udmærkelser”- ”Hall of Fame”-”Årets rytter” eller ved følgende link.


  • Klubben fik undervejs et nyt æresmedlem. Henrik Malling Andersen blev udnævnt for sit arbejde som klubbens webmaster.

 

  • Under eventuelt gav Jan Buschardt en orientering om det, som jo for mange randonneures er det store mål i 2019, nemlig Paris-Brest-Paris. Jans slides fra orienteringen kan man se her.

 

  • Til slut gav Jan også en orientering om klubbens hjemmeside, som for alvor blev taget i brug i løbet af 2018. Specielt blev kalenderens opbygning og struktur samt tilmeldings-procedurer, herunder flere betalingsmuligheder, gennemgået. Slides fra orienteringen kan ses her.
  • Der kan ses lidt stemningsbilleder fra generalforsamlingen, bl.a. med billeder af årets modtagere af forskellige udmærkelser her
 
 God fornøjelse og fortsat god træning frem til forårets brevet'er, som jo starter op i Hovedstaden den 23. marts.....

 

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen