Opdatering om endelig tilmelding til PBP 2019

 

Det store mål for mange randonneurs i 2019, Paris-Brest-Paris, nærmer sig. Om 3 måneder er det hele forhåbentlig vel gennemført og man vil kunne se tilbage på en minderig tur.

De seneste 2 måneder har stået i kvalifikationens tegn. Mange har nu gennemført den fulde kvalifikationsserie; andre mangler et enkelt eller to løb. Foråret har jo budt på ret vekslende vejr, så en del har fået afprøvet setup’et til både kulde, regn og blæst.

Næste punkt er derfor den endelige tilmelding til PBP. Denne åbner lørdag den 25. maj 2019 og man kan foretage endelig tilmelding frem til den 3. juli 2019. Herefter fortabes pladsen, som man sikrede sig ved forhåndstilmeldingen.

 

Du kan læse mere om den endelige tilmelding på hjemmesiden under ”Paris-Brest-Paris” => ”Endelig tilmelding” .  Jan har lavet en ny og udførlig opdatering af tilmeldingsproceduren HER

Man skal bruge sine homologationsnumre fra kvalifikationsbrevet’erne til den endelige tilmelding. De kan ses på hjemmesiden under ”Kalender” => ”Resultatliste” eller her. Den vil også blive opdateret undervejs.

 


Det varierende vejr under forårets brevet’er har været godt for producenter af slanger og lappegrej 


Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen