Permanent brevet, opdatering af regler og gode råd
 
Kære randonneur
 
Reglerne for permente breveter (PB) blev opdateret på generalforsamlingen i starten af februar. Nu er sæsonen for PB udvidet med en måned, så der nu kan køres PB fra 1. juli frem til 31. marts. Der er nu også mulighed for at køre PB på 100 km og 100 miles (160,93 km).
Muligheden for lave en PB på 100 km har betydet at en del medlemmer gerne vil have deres egne træningsruter lavet til en PB. Det er rigtig dejligt at der er stor og øget interesse for at cykle en PB uden for den arrangerede sæson.
 
Der er dog forskel på at have sin egen træningsrute og så have den som en PB.
 
For det første skal strækningen mellem to kontrolsteder "har et så ret forløb, som veje og geografi tillader"
 
For det andet skal kontrollen ved start- og slutsted placeres ved et alment tilgængelig kontrolsted, f.eks. tankstation, butik og rigtig mange vælger en bager. Ens egen træningsrute starter og slutter lige uden for døren. Det kan en PB ikke medmindre arrangøren vil stå til rådighed som kontrollant 24-7 i tiden fra 1. juli til 31. marts for de randonneurer der vælger at køre samme rute med at andet startsted.
 
Derfor, når I udarbejder forslag til en PB, vil det være en god ide at læse reglerne for PB. Det giver en god forudsætning for en hurtig godkendelse af ruten til alles glæde.
 
mvh Leif
 
Sekretær og ansvarlig for permanente breveter

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen