Her kan du hente ruten til din gps.
Nedenfor kan du hente PBP-ruten til din gps. Jeg har lavet ruten på baggrund af 'spor-filerne' fra arrangørerne sammenholdt med rutebeskrivelsen. Der er nogle få steder, hvor der ikke er overensstemmelse mellem de to - der har jeg fulgt rutebeskrivelsen selv om jeg ikke ved hvad der er det rigtige. Forskellene er små, er inde i byerne og vil helt sikkert være skiltet.
 
Jeg har lavet ruten sådan som jeg plejer: Der er en del-rute for hvert kontrolsted - undtagen for det første i Montagne-au-Perche, hvor jeg har delt stykket i to delruter. Fordelen ved denne opdeling er bla. at man kan få gps'en til at vise hvor langt der er til næste kontrolsted.
 
Delruterne har alle under 50 mellemstationer, så ruterne burde kunne fungere i alle Garmin-modeller, der kan autorute. Auto-rute forudsætter, at du har et landkort installeret på din gps og at landkortet understøtter auto-ruter. Med forskellige landkort kan gps'en finde på at lave lidt om på ruten, så du skal være påpasselig med at se efter at du virkelig har lyst til at dreje, når gps'en foreslår det. Afstanden mellem mellempunkterne er højst 6 km og som regel ike over 2 km i områder, hvor der kan være tvivl om hvilken vej man skal - så kan man zoome lidt ud på skærmen og se hvor det næste mellempunkt ligger og på den måde se om gps'en viser den rigtige vej.
 
Delruterne er navngivet '01 Guyancourt - Montagne au Perche', '02 Montagne-Au-Pe til Villaines-la-Juel' osv.
 
Kontrolstederne er lagt ind som Waypoints så man kan finde dem på gps'en ('find, waypoints') og køre direkte ti dem, hvis alt andet glipper.
 
Nedenfor kan du hente ruten som en gpx-fil), som du kan hente ind i MapSource og kigge den igennem på PCen og derefter lægge den ned på gps'en.
 
Du kan også lægge den direkte ned på gps'en.
 
Endelig kan du hente arrangørernes spor fra ruten som en gpx-fil. Den kan du bruge til at kontrollere ruten efter - fx. i MapSource. Du kan ikke bruge denne spor-fil til at få gps'en til at vise vej automatisk.
 
(Når du trykker på 'hent' åbner der en ny browser-fane med en masse tekst. Du skal trykke på 'filer, gem' og så vælge hvor din gpx-fil skal gemmes.)
 
NB! Der er absolut ingen garanti for at jeg har lagt ruten rigtigt ind så du må selv tage ansvaret for brugen af filerne.
 
Hvis du opdager fejl i ruten, må du meget gerne sige til - så vil jeg lægge en rettet udgave ud.
 
 
HUSK, at din gps kan løbe tør for strøm, den kan gå i stykker eller amerikanerne kan slukke for gps-signalet - så tag rutebeskrivelsen med dig, så du kan hive den frem, hvis alt andet glipper.
 
OG HUSK at holde øje med vejen og trafikken! Den første, der udgik til London-Edingburgh-London i 2009, var en rytter, der havde så travlt med at betjene sin gps, at han overså en parkeret bil, som han kørte op i.

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen