Status på permanente
Det er tid at opdatere jer på de permanente.
Vi har godkendt 6 ruter på Sjælland. En serie på 200, 300, 400 og 600 km fra Hillerød, som Leif Bagger har lavet. Jens Gravesen har lavet to ruter fra Sorgenfri, begge på 200 km.
Jeg kørte Leifs 200 km den 18.10 og Jens' 'kystrute' den 2.11. I det stille og milde vejr forvandlede disse to velanlagte permanente oplevelsen af efteråret til noget ganske særligt.
Da jeg kørte Leifs rute, stod jeg af en del gange og tog billeder af landskaberne og de sarte nuancer af gult og grønt, som blomstrede rigt denne weekend. Da jeg kørte Jens' 'kystrute' rute fra Sorgenfri, lod jeg kameraet blive i tasken. Men snydes skal I ikke; kystbilledet på forsiden er taget ved Rungsted.
Jeg har lavet en præsentation af Leifs rute, som jeg vedhæfter (OBS pdf på 3,5MB). Også vedhæftet beskrivelser af Leif og Jens' ruter.
Hvis I vil cykle en eller flere af ruterne, skal I kontakte mig på mailen. Så sender jeg jer et kontrolkort med almindelig post. I bestemmer selv, hvornår I kører. Når I har gennemført en permanent, sender I det udfyldte kontrolkort til mig, så I kan få anstrengelsen godkendt og noteret i vores arkiv.
Hvis I selv vil lave en rute, skal I sende forslaget til mig. Jeg godkender det så hurtigt som muligt. Kontakt mig i øvrigt, hvis I har spørgsmål til de permanente.
Med stor cykelhilsen
Karsten Christensen, Sekretær i ARD

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen