Kære alle
 
Nu er den egentlige brevetsæson ved at være slut for mange af os. Vi har måske kørt en superrandonneurserie og har planer om at køre en 1000 km - måske en længere et sted i udlandet. God fornøjelse med det!
 
Men der er også mulighed for at køre de permanente breveter i vores egen "baghave". Det vil bestyrelsen gerne minde om.
Her fra den 1. juli er der igen åbent for de permanente.
 
Vi har tidligere lagt de ruter op, som Jens og Leif har lavet og fået godkendt. I kan køre dem, men I kan selvfølgelig også lave jeres egne ruter. Der mangler stadig nogen i det jyske.
 
Det er nævnt før, men hvis du selv vil i gang med at lave en rute og få den godkendt, skal du gøre følgende:
 
  • Lav en rute
  • Send den til sekretæren (Karsten Christensen) pr. mail for godkendelse. En beskrivelse i ord og gerne gps, hvis du kan
  • Oplys sekretæren om din startdato, så han kan sende dig kontrolkort
  • Send 50,- kr. til den konto, sekretæren anviser dig
  • Når den permanente er kørt, sendes kortet med post til sekretæren
 
Du kan se reglerne i deres fulde ordlyd på vores hjemmeside i dette link: http://www.audax-club.dk/content/permanente-breveter-0. Bemærk, at du skal være logget ind på hjemmesiden for at kunne se siden.
 
Tingene skal gøres i god tid. Jeg (Karsten) kan ikke forventes at godkende en rute tre dage, før du vil køre den, og kort sendes med B-post, så I skal tænke lidt frem.
 
Om lidt vil vi lægge en lille oversigt op på hjemmesiden med de ruter, vi foreløbig har. Vi vil meget gerne have flere bidrag, så vi kan få landet jævnt dækket med permanente muligheder.
 
Med stor cykelhilsen
Karsten Christensen
Sekretær i ARD

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen