Ranglisten til PBP 2011 er nu klar. Se hvilken placering du har.
Ranglisten PBP 2011
 
Så er ranglisten klar. Du kan hente den som pdf nedenfor. Ranglisten er ordnet efter hvor lang den længste brevet, man har kørt i 2010 er, dernæst efter hvor mange brevetkilometer, man har kørt i alt i året. Dem der efter denne sortering står lige, er der trukket lod imellem. Hvis man ikke har kørt alle distancerne op til den længste - fx. hvis man har kørt en 300 og en 400 men ikke en 200 km brevet - bliver der 'fyldt op nedefra' sådan at i det nævnte tilfælde vil den længste brevet blive talt som en 300 km, men den totale distance er fortsat det, som der faktisk er kørt, nemlig 700 km.
 
Bestyrelsen har besluttet at flytte Helge Wind op som den første blandt dem, der har kørt en 300 km, da han blev involveret i et styrt på en 400 km, som han derfor ikke kunne gennemføre lige som han ikke kunne cykle flere brevet'er i sæsonen.
 
Du kan finde dig selv på listen og se hvad nummer du har og fra hvilken dato du kan forhåndstilmelde dig til PBP.
 
På resultatlisten, som du også kan finde nedenfor, kan du se de enkelte brevet'er, der tæller med i ranglisten.
 
Vi forventer, at Danmark får 182 pladser. Hvis dit rangnummer er højere end 182 skal du dog ikke fortvivle helt. Dels er der nogen af dem, der står foran dig, som ikke tilmelder sig til PBP (nogle fordi de ikke har lyst, andre fordi de bliver ramt af skader, familiefødselsdage eller andet) så du har stadig en chance dels håber vi på at antallet af pladser bliver sat op fordi arrangørerne finder plads til flere ryttere.
 
/Jan

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen