Lørdag den 23. februar 2013 afholdtes generalforsamling på Center Cafeteriet DTC i Vejle. Du kan læse referatet herfra i den vedhæftede pdf-fil.
 
Lørdag den 23. februar var der generalforsamling i CenterCafeteriet ved Vejle. Det ligger jo godt centralt, så medlemmer fra alle kroge og spidser i landet får bedre mulighed for at deltage i denne meget vigtige del af livet i vores landsdækkende klub. Og rammerne, som CenterCafeteriet kan tilbyder os, er også ideelle.
 
Og det ser da også ud til at virke. Selv om vi er i midteråret mellem to Paris-Brest-Paris, var hele 44 mødt op. Det er dejligt for os, der giver en hånd med, når klubben skal holdes i gang og udvikle sig, at opleve den store interesse for det, vi render rundt og gør.
 
Som andre år var programmet selve generalforsamlingen med formanden og kasserens beretning, valg til tillidsposterne og i år særligt drøftelsens af forslaget om at køre permanente i Danmark. Permanente vil jo give alle medlemmer af klubben mulighed for at lægge ruter, som de selv og andre kan køre, når de har lyst. Forslaget gav anledning til en god diskussion med indlæg for og imod. Som det ses i referatet, gik forslaget til afstemning og blev vedtaget. Så nu venter vi spændt på, om vi kommer til at køre masser af permante.
 
Som en del af den ordinære generalforsamling blev der uddelt medaljer; bronze, sølv, guld og ultrarandonneur. Og så var der selvfølgelig udnævnelsen af årets rytter.
 
Endelig informeredes der om nye brevet'er på vej. Dels 'sene' brevet'er i Nordjylland fra 2014, hvor medlemmerne opfordres til at melde tilbage om deres lyst til at køre dem og komme med forslag til ruter med start og mål i Aalborg. Og så blev der fortalt om brevet'en, der i 2014 skal køre fra Vejle til Paris. Se (lidt) mere om disse tiltag i referatet.
 
Efter generalforsamlingen var der foredrag om det kommende Super Brevet Scandinavia, der skal køres fra den 16. til den 19. august. Start i Frederikshavn til Aarhus og med færgen til Sjælland og videre til Helsingør for at tage turen i Sverige og Norge rundt Kattegat og Skagerak til Kristiansand og målet der. I alt 1.200 km, med stop i Laholm, Färgelända og Skien. Der var også tilbageblik til de tidligere versioner, som jo er kørt hvert fjerde år siden 1993; illustreret med ord og billeder et fint genhør og -syn med gamle kammerater.
Som altid blev generalforsamlingen en konstruktiv, 'faglig' sammenkomst, men der var også plads til hygge krydret med muligheden for at se og købe klubbens flotte tøj. Og selvfølgelig lader man ikke en randonneur køre af sted uden mad og drikke i maven!
 
Vi ses på landevejen i 2013!
Med venlig hilsen
Karsten Christensen

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen