ARD søger person, der vil stå for at føre vores resultatlister.

Hidtil har det været formanden, der har modtaget resultatlisterne fra arrangørerne og derefter sørget for at de blev homologeret i Frankrig. Det er også formanden, der har stået for kontrollen af ansøgninger om Super Randonneur og de øvrige medaljer. Det er opgaver, jeg gerne vil aflastes for, så vi søger en person, der har lyst til at stå for resultatlisterne. Opgaven tager nok en halv til en hel time hver uge i sæsonen og yderligere nogle timer i efteråret.

Da resultatlisterne laves i Excel og da de skal kopieres ind i vores totale resultatoversigt, skal den resultatansvarlige dels have en pc med internetforbindelse og Excel installeret, dels skal vedkommende have erfaring med Excel, være detaljeorienteret og have lyst til at give arrangørerne en god service. Til gengæld får man en god indsigt i aktiviteterne i de enkelte landsdele og mulighed for en hyggelig mailkorrespondance med arrangørerne.

Er du interesseret i at gøre en indsats for klubben, skal du endelig ikke holde dig tilbage, men henvende dig til formanden Formand@Audax-Club.dk

  /Jan

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen