Homologationsnumre
Om mindre end en uge starter den endelige tilmelding til PBP. Når du tilmelder dig, skal du angive homologationsnumrene på dine kvalifikationsbrevet'er (mindst 3 ud af de 4 skal være gennemført inden den endlige tilmelding).
 
 
På listen, du finder nedenfor, kan du se de godkendte resultater for danske brevet'er i år. Det er ikke sikkert, at du får brug for dem, da numrene i de fleste tilfælde nok vil komme frem automatisk, men hvis de ikke gør, taster du bare numrene ind selv. Hvis du i forhåndstilmeldingen har ændret æ, ø eller å i dit navn til noget mere internationalt, så kan hjemmesiden nok ikke finde dig automatisk.
 
 
Hvis du ikke kan finde alle dine brevet'er på listen, så prøv at se om dit navn kan være stavet på en anden måde, med eller uden mellemnavn, stavet m. fx. K i stedet for C osv.
 
 
Hvis du har kørt brevet'er i udlandet, kan du ikke se dem på denne liste, men må kontakte den udenlandske arrangør, hvis du har brug for homologationsnummeret.
 
 
/Jan Buschardt

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen