Antal pladser til PBP
På nuværende tidspunkt (onsdag d. 13. april) er der 26, der har forhåndstilmeldt sig (ud af 35 mulige). Der er 16, der har meddelt, at de ikke vil køre PBP, og de 12 har lave numre, så nr. 194 på ranglisten er sikker på at kunne komme med til PBP. Der er indtil nu 180 forskellige ryttere, der har kørt en brevet - heraf er 8-10 stykker udlændinge.
 
Det er stadig svært at vide hvor mange pladser vi får i den sidste ende, men meget tyder på, at vi får mere end 200 pladser. Så med mindre, at der kommer mange nye ryttere til de sidste 200 km breveter, så kan vi ende med at få flere pladser end der er deltagere til.
 
Så hvis du har lyst til at køre PBP og endnu ikke har kørt en 200 km brevet, så bør du skynde dig at tilmelde dig en af forårets sidste 200 km brevet'er. Det er ikke nogen garanti for at du kan komme med, men chancen er god og i den kommende tid vil vi få større klarhed over hvordan det ser ud.
 
Når dem, de rhar kørt en 600 km brevet i 2010 har haft muligheden for at forhåndstilmelde sig (om godt 14 dage), vil vi have et bille af hvor mange ryttere, der vil komme fra Japan og USA og dermed af om der bliver nogle ledige pladser fra disse lande, der kan fordeles blandt andre lande. Vi vil også have et billede af hvor mange, danskere, der har kørt enb 200 km brevet og dermed et billede af hvor mange der ønsker at køre PBP.
 
 
/Jan

Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen