Audax Randonneurs Danemark (ARD) har i perioden fra den 1. november 2023 til den 12. november 2023 gennemført en internetbaseret undersøgelse blandt de medlemmer, der deltog i Paris-Brest-Paris (PBP) 2023.

63 danskere - 59 mænd og 4 kvinder -  var tilmeldt PBP 2023. Af disse 63 var der 40 deltagere der gennemførte, 20 deltagere der gennemførte ikke (DNF) og 3 deltagere som startede ikke (DNS).

Der er 53 af de tilmeldte, der har svaret på undersøgelsen - 49 mænd og 4 kvinder, hvilket giver en besvarelsesprocent på 84 %

Deltagerne i undersøgelsen har svaret på 50 konkrete spørgsmål omkring deres deltagelse samt kunnet kommentere og uddybe på de enkelte spørgsmål og svar undervejs.

Du kan se spørgeskemaundersøgelsen med besvarelser og konklusioner i sin helhed på hjemmesiden under "Løbstyper" => "Paris-Brest-Paris" => "PBP-oplysninger" eller HER


Seneste nytAudax Randonneurs Danemark

ARD har 5 arrangører, der har hvert sit faste start/mål sted fordelt forholdsvis jævnt ud over landet. Det er derfor relativt nemt at komme til at køre breveter.

Webredaktør

Mail: webredaktor@audax-club.dk Webmaster

Bestyrelsen

Mail: bestyrelse@audax-club.dk Bestyrelsen